Дневен хороскоп 29 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес не се препоръчва, драматично да променяте това, което вече сте насрочили за този ден. Дори ако предложенията са примамливи, бъдете емоционално сдържани и не взимайте решения. Събитията в любовната сфера, ще се развиват без ваше участие. Възможно е вечерта да разберете името на ваш противник, за когото дори не сте подозирали.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ще получите предложение за допълнителна работа. Да се съгласите или не, е ваш личен избор. Но знайте, че тази работа, ще ви донесе не само финансова печалба, но и ще ви позволи да направите кариера. Вечерта е идеална за посещение на кино или театър. Вземете за компания близък приятел или колега.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очаква ви професионален растеж, печалби и ново любовно увлечение. Ако всичко това възприемате като подарък на съдбата, ще бъде правилно. Основното нещо е, да не пропуснете шанса да бъдете щастливи и успешни. Възможно е също, да се наложи да изяснявате отношенията си с някой от вашите приятели. Но ако никога не сте имали доверие на този човек, няма за какво да съжалявате.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви малко странен ден, ако не и повече. Може да се разочаровате от близък човек, но и също да предизвикате гнева на началниците си. Е, в бъдеще, по-сериозно се отнасяйте към работата си и не говорете по телефона по лични въпроси. Във финансовата сфера всичко е наред, така че може да си организирате шопинг.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Действайте свободно и смело в личния си живот. При всички случаи, не сте застрашени от проблеми. Лицето, което обичате, ще ви отговори с взаимност, така че не се бавете с изясняване на чувствата. Изискванията на роднина, ще ви принуди да промените плановете си. Вечерта ви очаква изненада.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес, в някои моменти може да станете неразумни и резки. Имайте предвид, че дипломацията днес трябва да бъде на първо място. В работата си, трябва да разчитате повече на своя талант и интуиция, а не на съветите на колегите. За да получите пари, трябва да завършите проекта по който работите.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Бъдете търпеливи и внимателни към близките си хора. Освен това, рядко ги виждате, заради заетостта си на работното място. В домашната сфера, се очакват проблеми, които са се появили, още миналия месец. Ако преди вечерта, не успеете да се справите с тях, тогава скандалът в семейния кръг е гарантиран.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, ще искате да общувате и говорите без прекъсване. Не е изненадващо, ако наскоро сте получили висока позиция и сега ви е леко на душата. Компромат в отношенията със стар приятел, може да стане общо достояние. Ако сте замесени в тази куриозна ситуация, по-добре веднага си признайте. Пазете репутацията си.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Възможно е временно подобряване на финансовото ви положение, което ще приемете с гордо вдигната глава. Най- накрая, ще може да изплатите дълговете си и да купите всичко, от което се нуждаете, за дома. От екзотични ястия по-добре се откажете - възможно е натравяне. В личния живот, всичко ще е спокойно и не се очакват неприятности.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Ще искате да разберете тайните на душата, уви, не на своята. Ще сте толкова любопитни и некоректни, че ще добиете славата на сплетници. На работното място, трябва да трупате не само опит, но и знания. Ако отдавна искате да учите нещо, сега е времето. И дори не се опитвайте, да искате съвет от близките по този въпрос.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очакват ви ярки събития в живота, но ще сте толкова заети с работата, че впечатленията които ще изпитате, няма да са толкова остри, колкото трябва да бъдат. Опитайте се да отстраните проблемите и се радвайте на малките неща. В противен случай, ще влезете в задънена улица. Вечерта ви чака любовна интрига, която ще бъде както приятна, така и неочаквана. Някой искрено, ще ви изповядва любовта си.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Трябва да се държите тактично, особено ако се срещнете със стар приятел. Не се хвалете с успехите си, особено, ако човекът срещу вас, няма такъв успех в живота. Страхотен ден за отмора сред природата, пътуване и преместване. Вечерта, има опасност от нараняване, ако сте небрежни.

Станете почитател на Класа