Дневен хороскоп 7 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Прислушайте се в тялото си и се погрижете за здравето. Възможни са проблеми със сърцето, стомаха и костната система. Днес не са препоръчителни, физическите упражнения и тежкото натоварване. На възникващите проблеми, трябва да гледате, колкото е възможно, по-спокойно. Всичко е временно, имайте това предвид.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Преди да критикувате някой, трябва да погледнете първо себе си отстрани. Идеални хора няма, така че имайте, по-малко претенции към приятелите си. Възможно е внезапно бизнес пътуване, от което ще зависят професионалните ви дела. Днес също са възможни, непредвидени обстоятелства, свързани с преместването на роднини.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Колкото и стриктно да се отнасяте към натрупаният си капитал, днес ще трябва да разхлабите кесията. Разходите ще бъдат свързани с дома, децата, ремонт на автомобил или роднини. Възможен е и спешен медицински преглед, който също ще глътне много пари. Вечерта, се разходете на чист въздух.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Може да попаднете в неприятна история, както и драматично да промените мнението си за любим човек. Но, имайте предвид, че всяка дребна кавга може да доведе до раздяла. Вниманието в дома и на пътя, днес трябва да ви бъде приоритет. Ако ви провокират към парични авантюри, не трябва да се подавате.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес не мълчете, а ясно и открито споделете своите мисли с другите. От вашата активност в този ден, ще зависят много неща - кариера, репутация и дори на размера на парите в портфейла ви. Бъдете внимателни при самолечение! Дори ако имате обикновена настинка, е необходимо да отидете на лекар.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Личния живот и отношенията с партньора, ще бъдат важни днес. Дори, ще ви е трудно да работите спокойно, което е разбираемо. Намерете компромис и се научете да отстъпвате един на друг. Ако не може да намерите изход от ситуацията, може да поискате съвет от по-мъдър и опитен роднина.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес е добре, да подадете ръка на нуждаещите се или да дарите пари за благотворителност. Новите бизнес въпроси, няма да доведат до желания резултат. Денят е добър за релакс сред природата, в кръг от близки приятели и с любимото хоби. Една активна кореспонденция по интернет, ще ви помогне да облекчите вътрешно си напрежение.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ранните сутрешни часове, настроението ви може да се развали от внезапното обаждане на стар приятел. Опитайте се да бъдете по-малко чувствителни и подозрителни и не внасяйте проблемите на другите хора в живота си. За пътувания и ремонти, деня не е добър. По-добре прекарайте вечерта сами, с книга в ръце.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Слушайте внимателно всичко, което се казва, около вас. Много интересни и значителни новини ще чуете и ще погледнете на хората, които познавате, от различна страна. Не претоварвайте стомаха си, избягвайте екзотични ястия и алкохол. Това може сериозно да подкопае здравето ви.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес трябва да пазите в тайна не само личния си живот и бъдещите си планове, но и номера на личната си сметка и пароли на електронна поща. Възможни са измами и кражби, така че бъдете внимателни. От това колко правилни са решенията ви, ще зависят бъдещите отношения с вашият избраник.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Лятото завърши и с началото на есента, може да почувствате лека депресия. Това ще се отрази на всички области в живота, така че по добре се вземете в ръце. Отвлечете вниманието си от тъжните мисли и правете нещо, което ви харесва. Ако дълго време не сте чели хубава книга или гледали комедия, цялата вечер е на ваше разположение.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

През целият ден, ще се чувствате за нещо виновни. Имайте предвид, че по този начин, ще трябва да се оправдавате от сутрин до вечер. В работата се стремете към това, което ще донесе бърза възвращаемост. Рутинните и малките дела трябва да отложите, тъй като те едва ли ще са спешни и важни.

Станете почитател на Класа