Срамна тайна на Меган я опозори...

Меган Макъл може да следва стъпките на Кейт Мидълтън, за да се омъжи за особа от кралското семейство, но херцогинпта на Съсекс крие много мръсно, палаво и дръзко минало.

Сега ще ви разкажем малко повече за мръсното и палаво минало на Меган Маркъл, което кралицата едва ли одобрява. Оказва се, че херцогинята на Съсекс е била доста дръзка, като млада девойка и си е позволила нещо шокиращо, което към днешна дата е крайно унизително на фона на титлата й.

Оказва се, че съпругата на принц Хари едно време е участвала в шумно представление. Красавицата се е преобразила като секси южноамерикански вампир на има Лола Банана. Действието се развива, когато Маркъле била ученичка в Лос Анджелис.

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/201901/950/1547980009_nintchdbpict000462922351_e1547927449900.jpg?_=1547980465

 

Според кралския биограф Андрю Мортън младата Меган е изскочила на сцената пеейки „What Lola Wants”. В пиесата Маркъл е била с дълги сатенени ръкавици и трико с байети за своя номер в стил „Бурлеска”.

Според кралския автор, изпълнението на Меган е шокиращо, както за учителите, така и за учениците, които виждат младата звезда в много различна светлина.

Мортън твърди, че страстното представление на Маркъл може да се мери с вулгарното и смело събличане на Кейт Мидълтън по време на благотворително ревю на университета Сейнт Андрю” през 2002 година.

 

 

Тогава принц Уилям седеше на първия ред на шоуто. Смята се, че се е обърнал към свой приятел, когато Мидълтън е минавала полугола на сцената, и му е казал, че „тя е страшно гореща”.

Двамата започват да се срещат година по-късно, а се женят през 2011 година.

 

Станете почитател на Класа