Селин Дион скандализира

Само преди по-малко от седмица ви разкрихме, че най-актуалният моден тренд в момента е  жените да ходят без сутиен. Е, оказа се, че 50-годишната певица Селин Дион е приела това предизвикателство доста присърце.

 

В почивните дни тя посети известното шоу на Folies Bergere и едноименното кабаре във френската столица Париж. 

 

Това обаче, което прикова погледите на всички бе разголеното й облекло, през което от гърдите й не остана нищо скрито. А освен това й тя бе забравила да си сложи сутиен.

 

 

И въпреки годините й всички бяха категорични, че звездата изглежда удивително. Тя бе заложила на черния гащеризон на Александър Вотие с доста дълбоко деколте, а в областта на гърдите имаше прозрачно парче плат. Това творение струва умопомрачителните 3 400 долара. Селин бе заложила и на шармантна шапка, зрелищни очила и ботуши на Jimmy Choo.

 

 

Компания на шевицата й прави нейният предполагаем любовник – танцьорът Пепе Муньос, който е с 16 години по-млад от нея. От снимките, на които двамата бяха изловени в Париж се вижда как той я прегръща през кръста. 

 

 

 

Почитателите на певицата отбелязват, че това е първата й страст, откакто загуби съпруга си през 2016 година. Той починал на 74 години след дълга борба с рака.

 

Слуховете за новата любов на Селин Дион се носят от няколко месеца във френската столица, където певицата отиде специално, за да посети Парижката седмица на модата, се видя как любовниците не откъсваха поглед един от друг и постоянно си шепнеха разни неща. 

 

 

 

През 2018 г. Пепе каза, че слуховете, че той и Дион са романтично свързани, ги забавляват: „Все още им се смеем. Мога да разчитам на нея, когато трябва да говоря, и винаги съм готов да я слушам. Селин е много честна жена. Тя никога няма да заблуди. Тя е точно това, което е – сладка, нежна, щедра, винаги готова да ти даде от времето си”.

Станете почитател на Класа