Папи Ханс призна за Тита Марияи Дара

Папи Ханс се опитва по всевъзможен начин да преодолее голямата загуба на баща си. Видяхме какъв професионалист е на сцената на "Като две капки вода", на която излезе и пресъздаде образа си дни след жестоката драма в семейството си.

 

Ето, че сега прави и първите си признания за най-тежкия момент от живота си.

Той сподели, че загубата на близък трудно се преодолява, но и че с близките му са отделили цяла година, за да се сбогуват и някак да свикнат с последствията, тъй като били наясно с болестта, която не била от вчера, пише "Уикенд".

 

https://zdrave.to/media/source/201905/1558690716_papi_3.png

 

Проф. Трендафилов е починал от рак на белите дробове с разсейки. Лекарите са преценили, че няма смисъл от операция. Малко след като това стана ясно, бе тиражирана информация, че бащата на Папи Ханс се е разболял, след като се наложило да се огласи, че е бил сътрудник на бившата Държавна сигурност. Дали е така обаче, признава за първи път самият изпълнител:

„Не, истината е друга. Носел е рака в себе си от 3-4 години, съдейки по стадия, в който го открихме. Тоест разболял се е много преди това, за което говорите. Въпросното огласяване въобще не е разклатило баща ми по никакъв начин, защото той винаги е бил адски откровен човек.

 

https://zdrave.to/media/source/201905/1558690811_papi_6.png

 

Никога никого не е измамил през живота си. Не е излъгал, откраднал, не е на направил нищо лошо. Баща ми просто е имал неприятни спречквания с една абсурдна система, която го е принудила да симулира, че й помага по някакъв начин". И продължава с още по-болезнен тон:

„Баща ми е сред най-страхотните хора, които съм имал удоволствието да познавам, а и той мислеше същото за мен. Винаги сме се разбирали много. Възхищавам се на това, колко свободен човек беше, как винаги ме е разбирал и е приемал моите начинания с голяма усмивка.

 

Песента „Кекс” никога нямаше да се случи, ако не бяха майка и татко. Те много се изкефиха на парчето, колкото и това да се струва невероятно на някои. Казаха ми, че е страшно забавно, че е нещо различно и трябва да го направя“.

 

https://zdrave.to/media/source/201905/1558690719_papi_4.png

 

Папи признава, че гледа да се фокусира в ангажиментите си, за да не мисли за загубата. В момента е разкъсан между няколко неща – едното е рекламната агенция, която е стартирал в началото на годината.

„Намерихме си изненадващо бързо клиенти и имаме доста работа", отсича той.

Занимава се и с новото си парче, което ще бъде първата му колаборация с друг артист. И което скоро ще бъде факт. В „Капките“ пък е ангажиран по няколко дни и хвърля доста голям труд.

 

https://zdrave.to/media/source/201905/1558690714_papi_2.png

 

Константин, както е цялото име на Папи Ханс, категорично отрече да е бил уволнен от предната рекламна агенция, където започнал работа още през 2009-та. Първоначално е постъпил като стажант, а в последните 4-5 години е бил творчески директор и е ръководел екип. Решението да напусне взел сам с идеята да създаде собствен подобен бизнес. Разделил се е приятелски с колеги и ръководство.

Папи опроверга и слуховете, че няма пари. Дори отсече, че в момента се намира във финансовия си апогей. Участията му вървели добре, а агенцията – още по-добре. Призна, че не се продава евтино и е сключил добра сделка с „Като две капки вода", където не е влязъл за победа, тъй като там се разчита най-вече на гласовите данни, а конкуренцията му в това отношение е доста голяма. Там се е включил най-вече за забавление.

 

https://zdrave.to/media/source/201905/1558690809_papi_5.png

 

В момента Папи Ханс няма гадже, а португалката, с която преживя разтърсваща афера, е последната му дама. Колкото до бившата му Дара, той отсече: „В адски добри отношения сме. Тя е една от най-близките ми приятелки, постоянно се виждаме и си помагаме за работата. С нея сме страхотни партньорчета“, пише още седмичникът.

А относно слуховете, че Тита е влюбена в него, а той си лягал с Мария Илиева, Константин Трендафилов заявява през смях:

 

„Четох, че Тита била лудо влюбена в мен. Може и така да е, знам ли (смее се). Във всеки случай, не съм го разбрал. С Тита и Мария сме в страшно близки отношения. И двете ги харесвам много, бързо станахме приятели“.

Станете почитател на Класа