Петканов мачка гърдите на Богданска

Даниел Петканов и Александра Богданска безспорно се превърнаха в едни от най-успешните инфлуенсъри, щом чак успяха да пробутат и бебето си за реклами. 

Двойката обича да споделя всяка своя крачка, което понякога дразни техните последователи. При последното си стори в Инстаграм обаче минаха всякакви граници и успяха да възмутят дори най-заклетите си почитатели. Имайки предвид, че повечето им фенове са непълнолетни момчета и момичета, вулгарният им клип не бе особено подходящ за споделяне с тях.

 

 

Дани пусна видео, на което си подава ръката към Алекс и започва да мачка гърдите й. Видеото е няколко секунди, но напълно достатъчно да добиеш представа какво точно се случва. Богданска се прави на "ощипана госпожица" и уж е шокирана от действието на своя съпруг, но побърза да се похвали пред последователите си с палавите им изцепки в колата. 

 

 

Най-разочаровани са родители на непълнолетни, чиито деца с апочитатели на двойката. "Ще забраня на дъщеря ми да ги гледа. Минаха всякакви граници. За малко рейтинг очаквам в скоро време да включат на живо как правят секс", жалва се възмутена майка.

 

Станете почитател на Класа