Нещо страшното се случи...

Бащата на поп фолка Димитър Антонов, по-известен като Хисарския поп, в момента изживява един от най-трудните периоди в живота си. Легендарният певец потъна в траур, защото преди няколко дни почина съпругата му Мария.

 

С нея обичаният от поколения българи изпълнител има дългогодишен брак, двама сина и двама внука.

"Мария преди повече от 15 години получи инсулт, но Митко много я гледаше, много се грижеше за нея. Тя затова си и поживя, защото беше постоянно обгрижвана.

 

https://zdrave.to/media/source/201907/1564262287_khisar_6.jpg

 

Жената не можеше след като я удари болестта да се справя с домакинската работа много-много, за това Попа и готвеше, и чистеше", разказа пред репортер на "ШОУ" съседка на опечаленото семейство.

 

Според нея в последно време състоянието на Мария се влошило и миналата сряда се случило неизбежното. Самият Хисарски поп съобщи тъжната новина на фейсбук страницата си:

 

https://zdrave.to/media/source/201907/1564262231_khisar_1.jpg

 

"Приятели, вчера си отиде моята много обичана съпруга от тоя свят, вече я няма, почина, съкрушен сьм рьцете ми треперят, не могат да пиша.

Фенове и почитатели, отлагам всички мои участия за известно време, болката и загубата са големи, написа още певецът.

 

https://zdrave.to/media/source/201907/1564262231_khisar_3.jpg

 

Близки, роднини и приятели изпратиха в последния й път жената, която повече от 55 години е живяла рамо до рамо с легендата на поп фолка у нас.

Станете почитател на Класа