Увиснали бюст и зърна на тв водеща

Водещата на новинарското предаване Seven Sharp в Нова Зеландия Тони Стрийт се озова в епицентъра на скандал, след като се появи в ефир в неподходящо облекло. Според LADBible и au.lifestyle.yahoo.com, поради особеностите на кройката на ярко розовата рокля, гърдите на 36-годишната водеща изглеждали деформирани. Зрители обърнали внимание на инцидента и съжалили водещата като я посъветвали никога повече да не си купува такива дрехи. "Горката Тони, всичко по нея изглежда зле", пишат зрители в социалните мрежи, отбелязвайки, че гърдите и зърната на девойката изглеждат провиснали.

 

 

По-късно водещата заяви в свое радио шоу, че е била облечена от нейния стилист и тоалетът изглеждал „фантастично", докато не се наложило да седне на стола пред камерата. "Но когато седнах, имаше два шева като стрелички под гърдата ми, които в крайна сметка изглеждаха като големи, стари и провиснали. „Изглеждаше така сякаш имам гигантски гърди с гигантски зърна и чувствам, че трябва да поясня, че това не са моите зърна!", каза тя.

 

 

Според водещата, при извършването на някои движения платът на роклята се деформирал и създал такава илюзия. "Днес все още има хора, които ми казват: "Ах, неудобно ми е да ви посочвам това, но вашите зърна са наистина големи и провиснали "... "Не, не са мои!", емоционално отговаря Тони. Напук на критиките тя отбеляза, че е доста поласкана от вниманието на зрителите към фигурата ѝ. „Обичам ги, когато ми говорят за цици", шегува се Тони.

Станете почитател на Класа