Бившата на Лукарски с чернокож

Ива Йорданова, бившата съпруга на синия екслидер Божидар Лукарски, направи непредвиден завой в професионалната си кариера. След като се изявяваше като консултант по усвояване на еврофондове, докато благоверният ѝ беше във властта, днес Ива е певица и инструкторка по латинотанци. Божо пък е заменен в сърцето ѝ от мускулест шоколадов кубинец, пише lupa.bg. Пируетите в живота на Йорданова могат да послужат за сюжет на роман. Пищната красавица влезе в политиката през 2012 г., като член на ръководството на партията на Меглена Кунева "България на гражданите". Още тогава започна връзката ѝ с женения Лукарски и в Реформаторския блок дори се шегуваха, че по този начин се прокарва нов мост за сътрудничество между СДС и ДБГ. Ива се готви за пилона в "Шоуто на Слави" Чаровницата Йорданова за първи път се появи в публичното пространство на кастинг в предаването на Слави "Умна и красива" през 2011-а, когато обяви "Аз лично не мога да се влюбя в тъп мъж" и настоя, че притежава коефициент на интелигентност 143 – повече от този на Алберт Айнщайн. Това не попречи на младата дама да танцува на пилон и да лази по пода.

 

 

Между чекненето пред Слави Трифонов и чупките на пилона Ива Йорданова обясни, че искала да има кариера в ООН. Ива и Божо Манчестъра, както е известен десният политик, се ожениха през 2016-а, но бракът им изтрая по-малко от 3 години. Лукарски замени нашенката със страстна арабка и за трети път мина под венчило, при това неотдавна. Ива пък реши да преоткрие себе си и избяга от държавните институции, откри школа по изкуства и дори записа първия си сингъл, към който засне и видео.

 

 

С Божо се взеха на пищна церемония На видеото се вижда, че Йорданова е качила няколко килца от времето на участието в "Шоуто на Слави", но това не ѝ попречило да забие 10 години по-млад танцьор от трупата си.

 

 

Якият мъжага се казва Фернандо и бил повече от щастлив да се радва на пищните й извивки. Засега Ива не мисли за ново семейство и се наслаждава на свободата, както се казва и парчето ѝ.

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа