Дневен хороскоп 23 ноември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес приемете с достойнство всички промени, които ще се случат в живота ви. Със сигурност някои от тях, предизвикахте сами. Сега се гордейте с това, което се случва около вас. Бодър дух и оптимизъм, ще ви трябват в личната сфера. Тук въпросите ще бъдат по-трудни, отколкото в работата. Така че, трябва да сте мъдри и внимателни с думите.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Трябва да се откажете от скъпите покупки, пътувания и преместване. Мащабните промени и предвижвания, сега са неподходящи. Възможни са юридически проблеми.. Разбира се, може да се обърнете към силни приятели за помощ, но основната тежест на тревогите и неприятностите, ще падне върху крехките ви рамене.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Денят обещава промяна на работата или местопребиваването. Ако всичко това влиза във вашите планове, тогава действайте смело. Освен това, всички процеси ще се развиват много добре. Ще се появят добри възможности за тези, който възнамерява да усвоят нова професия. Само не слушайте съветите на тези, които изобщо в това не разбират. Слушайте вътрешния си глас.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Може да се занимавате всякаква работа, да внедрявате идеи и да организирате истински празник за душата си. Постъпленията в портфейла ви, ще бъдат толкова осезаеми, че незабавно ще организирате пазаруване. За компания вземете приятел, така всичко ще е идеално. Вечерта ще трябва да посрещате гости или да направите обиколка из родния си град.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес трябва да се пазите от кражби, измами и предателство. Денят е труден, но може да преодолеете неприятностите с оптимизъм и бдителност. Превантивните мерки няма да навредят на тези, които често настиват. От сладолед и студени напитки е по-добре да се откажете. Както и да стоите на студено, не е добре.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Днес не трябва да сте мързеливи и да губите бдителността си дори за минута. За да не пропуснете възможностите, да напреднете в кариерата. Шансовете за запознанства, от които се нуждаете, ще се увеличат. Голямо събитие се очаква в семейния живот. То може да бъде свързано с бременност, раждане на бебе, преместване или кръщене.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ви обещава напредък в работата, парични постъпления и печеливши придобивки. Не напразно сте обикаляли магазините, в крайна сметка сте купили неща със значителна отстъпка. В любовта, ще върви на тези, които не се имат за господари на вселената. Разбира се, вие сте герои и благородни рицари, но любимият е по-впечатлен от други ваши качества.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви успех в търговската сфера, доходоносни договори и академични постижения. Между другото, ако за този ден сте насрочили изпит или интервю, всичко ще премине много добре. Възможни са незначителни здравословни проблеми, но дори и те ще изискват внимание. Измерете кръвното, не търпете главоболието.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви истински тест за издържливост, който ще се промени много в живота. Е, ще ви е необходимо да си спомните всичко, което сте учили в миналото. За финансови постижения, ви липсват достатъчно лични вложения. Особено ако искате да имате свои бизнес, а не да работите за някой друг. За пътуване изберете друг ден.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес ще ви измъчва откровена липса на финанси. Дори може да решите да вземете заем, за да реализирате своите планове. Както се казва, няма добро, без зло. Но личният ви живот, значително ще се промени. Ще срещнете човек, когото ще обикнете, с цялата си душа. Възможни са силни и дълготрайни взаимоотношения.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес не се препоръчва да се отпускате, дори ако работата се окаже прекалено много. За някои задачи вече сте натрупали опит, така че ще се справите отлично. Възможен е конфликт с колега, с високо самомнение. Успех ще имате, на дълъг път. Няма да може да избягате от романтичните приключения.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес основната тема в живота ви, ще бъде - любовта. Странно, но от нея се опитвате да избягате напоследък. Имали сте неуспех? Какво да се прави-съдба. Внимание ще изискват битовите проблеми, както и всичко, свързано с недвижими имоти и тяхната продажба. Вечерната разходка, ще ви помогне да преосмислите плановете си за бъдещето.

Станете почитател на Класа