Дневен хороскоп 5 декември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Препоръчително е да съберете смелост и да направите предложение на избраника. Мечтите трябва да се реализират. Съществува опасност от недоразумения при общуването с колеги, така че не ги критикувайте за грешки. Има шанс да получите пари, при това от неочакван източник. Полезна ще се окаже кореспонденцията по електронната поща.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Прозрения и победи ви очакват в интелектуалната област. Но да разчитате само на стари знания и опит е безсмислено. Бъдете внимателни на пътя, дори ако сте опитни шофьори. Съществува риск от настинки и простуда. Пийте повече витамини и течности и не стойте на вън повече от два часа.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Смело ще си пробивате път, към щастливото бъдеще. Всичко ще се получи, ако вземете под внимание миналите грешки и пропуски. Само не се опитвайте да сравнявате това, което се е случило веднъж, заради собствената ви глупост. Ако искате да получите подаръци от съдбата, тогава бъдете щедри и снизходителни. Особено във взаимоотношенията с близките.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Очакват ви нови и ярки хоризонти. Уви, в кариерата и бизнесът, нещата ще зациклят, но има шанс да се запознаете с интересни хора. Точно те ще ви дадат идеи, което ще позволи да се реализирате творчески. В сферата на любовта, ще искате емоции! И нищо няма да попречи да организирате нещо романтично, най-важното е да не забравяте за предпазливостта. Пътуванията, е по-добре да отмените.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес ще се почувствате, като във вълшебна приказка. Ще има изненади, грандиозни подаръци и нови срещи. Само не си позволявайте да сте мързеливи, особено в разгара на ярките събития. Притежавате много добри познания, но постоянно трябва да подобрявате уменията си. Възможно е подписване на изгоден договор и бизнес пътуване.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Възможен е истински пробив в онези дела, които някога са изглеждали призрачни и глупави. Сега всичко ще е различно-израснали сте духовно и уважават вашите таланти. Не търсете повод за кавга, дори ако любимият започне да критикува вашите достойнства. Бъдете благородни и смели, а към здравето се отнасяйте със специално внимание.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес е препоръчително да се отпусне и забавлявате с приятели. Ако отдавна планирате вечеря в ресторант, отидете, не пестете пари и се поглезете с нещо вкусно. Не отлагайте нищо за утре, за да не съжалявате за изгубените възможности. Интелектуалната дейност може да се позабави, заради физическото натоварване. Опитайте се, да спазвате мяра във всичко.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес ще се хвърляте от една крайност в друга, ако не се държите мъдро. Трудно е да се справите с емоциите? Тогава, прочетете нещо полезно или посетете културно събитие. Насочвайки мислите и енергията си в правилната посока, ще се изпълните със знания. Атака на алчност, може да ви връхлети в момент, когато приятел поиска да върнете стар дълг . Е, това се очакваше.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Чаша силно кафе е това, от което ще се нуждаете сутринта. И мозъкът ще започне да работи в правилната посока и енергията ще се увеличи. Опитайте се да спазвате диета, за да предотвратите проблеми със стомахът. Ако искате да се похвалите пред приятелите с прекрасна фигура, не преяждайте вечерта. Отличен ден за вземане на важни решения във финансовата сфера.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес повече, ще имитирате че работите, отколкото да се трудите реално. И какъв ще е резултатът? Вие напълно ще се провалите, а колегите могат да получат парична награда. Не се опитвайте да прехвърляте върху раменете на другите, бремето на тревогите и неприятностите. Дори ако това са вашите близки, които винаги са щастливи да помогнат. Вечерта е идеална за пазаруване и пътуване, както и за срещи с приятели.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес вашите стремежи ще бъдат много, но на практика ще бъде трудно да приложите съществуващите знания. Някакъв порочен кръг, който носи постоянни разочарования. На любовния фронт се очакват победи, ако първи се приближите към човека, който харесвате. Опитайте се да спортувате и забавлявате, за да избягате за малко от проблемите.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

През целия ден ще анализирате своите проблеми, беди и дори радостни моменти. Защо такова натоварване? Спрете да се съмнявате в талантите си, след това всичко ще бъде наред. Сериозен разговор с любимия човек, е по-добре да отложите за друг ден. Сега не е време за кавги, а и здравето ви не е на висота.

Станете почитател на Класа