Обрат за Кобрата!

Кубрат Пулев отмени планираното отдавна свое пътуване до Саудитска Арабия, за да гледа на живо реванша в тежка категория на професионалния бокс между настоящия шампион Анди Руис и решения да си върне титлите Антъни Джошуа. Битката между най-сензационния световен шампион в историята на този спорт и Джошуа е в събота вечер.

Очакваше се Кобрата да бъде сред ВИП-гостите на събитието, тъй като той е официален и задължителен претендент за титлата на Международната боксова федерация (IBF), съобщава bTV.

 

Резултат с изображение за „Кубрат Пулев“"

Това е един от поясите, който понастоящем е във владение на мексиканеца, а по регламент Пулев трябва да срещне победителя от Руис - Джошуа не по-късно от май догодина.

В последния момент обаче Кубрат промени плановете си и предпочете да остане у нас, за да бъде близо до брат си Тервел, за когото на 14-ти декември предстои най-тежкото изпитание до момента на професионалния ринг - сблъсък за международната титла в полутежка категория на WBA.

Мачът е в "Колодрума" в Пловдив, а съперник на бронзовия медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 е Дешон Уебстър от САЩ.

Станете почитател на Класа