"Устните на дявола"

Устните на дявола или устните на октопода. Така наричат нова козметична процедура, която придобива голяма популярност в Русия и в Instagram. Това не е умел грим, а пластична интервенция, в която с помощта на популярните филъри се прави така популярната в последно време форма. Началото на тази тенденция не е известно, но се твърди, че тя е започнала от руския пластичен хирург Емелиан Брауде. Ако наистина искате устните на октопода, по-добре ги направете при професионалист, тъй като интервенцията може да бъде наистина опасна.

 

Резултат с изображение за „"Устните на дявола"“"

 

"Филтърът, инжектиран по неподходящ начин, може да попадне в кръвоносен съд, причинявайки запушвания и дори некроза на тъканта", коментира д-р Кристина Вилжински, цитирана от Oddity Central.

 

Резултат с изображение за „"Устните на дявола"“"

 

Проблемът при подобни интервенции е, че връщането на устните към нормалния им вид е трудно, а понякога и невъзможно. Линията на устните ще остане още по-безформена. Мнозина пък, които не могат да си позволят подобна процедура, прибягват до фотошоп, за да могат все пак да се похвалят с подобни устни, макар и само на снимка.

Станете почитател на Класа