Секси блогърка

Британката Чар Борли има над 400 хиляди последователи в Instagram. При толкова голяма аудитория вероятността някой от феновете й да е ненормален твърде голяма. В такива случаи блогърката трябва да се обръща към органите на реда, за да се защити от агресивни типове. Моделката написа изявление в полицията, когато интернет трол започна да й досажда в социалните мрежи. Той я заплашил, че ще я убие, а за капак добави, че ще изнасили подрастващата й дъщеря, съобщава The Sun.

 

 

 

Това се случило преди няколко седмици, но според Чар органите на реда не са предприели никакви мерки за задържането на мъжа. "Все още чакам служителите на реда да се свържат с мен. Изминаха няколко седмици и се страхувам, че този човек ще започне да ми пише отново. Имах сталкъри и преди, но досега не бях срещала такъв тип", споделя Чар Борли.

 

 

Сега моделката, в чиято кариера е имало снимания дори за списание Playboy, казва, че се страхува да посочва местоположението си в своите постове. Според момичето така престъпникът ще може по-лесно да я намери. Въпреки рисковете обаче Чар няма да се откаже от блоговете. Сега това е основният й източник на доходи - акаунтът в Instagram носи на момичето 150 000 паунда годишно.

 

 

Полицейските служители заявиха, че са приели изявлението на Борли и ще се свържат с жертвата скоро, за да разберат подробностите.

Станете почитател на Класа