Какво направи топлес моделът Силвия Юрукова...

Топлес моделът Силвия Юрукова засне супер изискана фосесия, в която този път я виждаме облечена. Снимките са направени от фотографа Начо Каменов. 

 

Снимките са част от дизайнерката колекция на Силвия, с която тя иска да провокира своите почитатели. И успя да го направи на представянето на фотосесията на 4 януари на сцената на ФКЦ на юбилея на дизайнера Красимир Неделков, който празнуваше 40 години творческа дейност. 

 

 

Силвия Юрукова е най-известният български модел на еротична и квантова фотография и миналия месец в колекцията си от награди прибави още две. От награди във Варна си тръгна със статуетка за най-добър модел на квантова фотография, а от столични елитни награди й връчиха 'Най-добър еротичен модел на десетилетието". 

 

Бившата участничка от "Биг Брадър" е решила тази година сериозно да запретне ръкавите и да работи усърдно. "Убедена съм, че всички хубави неща ще ми се случат в тази магична година", допълва тя, Още повече, че в края на миналата година се дипломира и в момента ще си трърси работа и по специалността.

Станете почитател на Класа