Елизабет II отвърна на жестокия удар на Хари и Меган

Kралицата на Великобритания – Елизабет II, е меко казано разстроена от поредната постъпка и грозно спонтанно решение на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл.

 

вамата са нарушили за пореден път кралския протокол, но постъпката им сега е толкова ужасна, че дори Елизабет II едва е успяла да приеме решението на влюбените.

Те сами са преценили как да постъпят, като не са уговорили с никого действията си.

Меган и Хари са решили да не са част от официалните ангажименти на кралското семейство и да станат финансово независими, както вече ви споделихме.

 

 

Елизабет II е много натъжена, а пък принц Чарлз и принц Уилям са побеснели, щом са разбрали за желанието им.

Британски издания отбелязват, че решението на принц Хари и Меган Маркъл ще се отрази сериозно на лицето на монархията.

 

 

Ето го документът, с който кралското семейство коментира решението на двойката: 

Двамата искат да се откажат от кралските си задължения и да не представляват британската монархия на официални събития и да се занимават с обществени дейности от нейно име. Все пак те продължават да подкрепят кралицата.

Във видеото британски медии отговарят на много от въпросите, свързани с решението на Хари и Меган както и това какво ще последва в бъдеще. 

 

 

 

 

 

Успяхме да открием отговори и на още мистерии, свързани с крайното решение на херцозите на Съсекс. Херцозите на Съсекс изтъкват, че решението им е продиктувано от желанието им да прекарват максимално много време със сина си Арчи и то по възможност в Северна Америка.

Станете почитател на Класа