Истории за секс тройки

В секса няма задръжки. И все пак когато хората се замислят дали да опитат тройка, едва ли ще поканят близък приятел за това. 

 

Седем читателкисподелиха истинските си истории за секс тройки, в които са били те, мъжът до тях, но и тяхна най-добра приятелка/приятел.

Непознатото момиче/момче понякога изглежда е най-добрият избор. Но истината е, че като че ли най-добрият вариант е приятелката на жената. 

Да се върнем обаче на седемте истински истории за секс тройка с най-добрата приятелка на жената.

„Важно е да се спазват границите. Два път правихме тройка, в която участва най-добрият ми приятел. Третият път пък бяхме заедно най-добра ми приятелка. В нито един от случаите не сме обсъждали ситуацията. Мисля, че това спаси нашата връзка“ – Валерия, която е на 27 години.

„Имах два такива случая. Много се напихме и аз признах, че искам да пробвам тройка, но в която участва жена. Приятелят ми веднага се съгласи. Пробвахме и всичко бе перфектно“, споделя 25-годишната Катя.

„Участвах в тройка с моя приятелка и гаджето й (с което преди това аз имах връзка). Забавлявахме се много. След тази нощ отидохме на закуска, обсъдихме случилото се и решихме да не го правим никога повече“, признава Галина, която е на 22 години.

„За да разберете как да се държите по време на тройка, няма нужда да гледате порно! Някои пози са напълно неудобни. Следователно първият ми опит, в който бяхме с гаджето ми и една моя приятелка не беше много успешен, но когато решихме да действаме на своя глава, а не да взаимстваме от порното, всичко свърши чудесно“, казва 25-годишната Елена.

„Ако ревнувате гаджето си или се съмнявате в него, то в никакъв случай не канете приятелката си. Това не е ситуация, за която да настоявате. И двамата трябва да се интересувате, а мотивацията е много важна. В противен случай ще започнете да се тревожите за отношенията с мъжа си ли пък какво ще се случи между вас и приятелката ви в последствие“, предупреждава 24-годишната Олга, която си е патила от такава ситуация.

„Два пъти участвах в това забавление с мъжа ми и най-добрата ми приятелка. Всичко се случи неочаквано и бяхме пияни. Не знам дали бих се съгласил на трезва глава на това. Основното е да обсъдим правилата“, заявява Лили, която е на 27 години.

 „Опитахме! С гаджето ми поканихме една моя приятелка. Всичко бе страхотно. Но послед моят човек хлътна по приятелката ми и всичко стана истински кошмар. С него се разделихме заради нея. Вярно, тя не откликна на чувствата му, но това много ме харани“, признава с болка 25-годишната Ани.

Станете почитател на Класа