Волочкова обяви къде ще...

Анастасия Волочкова определи място за първата брачна нощ. Руската балерина с годеника си, чието име не се разкрива, ще я проведе в апартамента й -музей в центъра на Санкт Петербург, съобщават руски медии. Според тях този имот някога е бил купен от бившия любовник на балерината Сюлейман Керимов за 130 милиона рубли (около 3,5 милиона лева).

 

 

Апартаментът от 200 квадратни метра се намира на площад „Изкуства" в близост до Руския музей. Волочкова признава, че тогава жилището е струвало „нереални" пари по нейните стандарти.

 

 

 

 

Журналистите сравниха къщата на балерината с дворец или музей. Известно е, че таваните в стаите са рисувани от художници, които реставрират Ермитажа. „Да, обичам лукса, спечелих го с мазоли на краката", коментира Волочкова за дизайна на апартамента си. Къщата разполага с две спални.

 

 

 

В стаята на балерината преобладават розови и златни тонове, а спалнята за гости е изработена в цвят бордо. Кухнята е декорирана в светло кремави цветове, стените имат зелен нюанс. В трапезарията доминира любимият цвят на балерината - тюркоаз. Зоната за хранене е разделена от колони със златист оттенък, а на противоположната стена има огледало в цяла дължина в бяла мраморна рамка.

Станете почитател на Класа