Германците удивиха с...

В Германия се проведе ежегодният конкурс за красота, на който короната на победителката бе присъдена на 35-годишна участничка. "Искам да представя страната с елегантност, достойнство, чар и сила", сподели тя и спечели. Интернет потребителите бяха доста изненадани от избора на журито. 35-годишната Леони Шарлот фон Хазе стана най-възрастната победителка в немския конкурс за красота в историята на нейното съществуване. „Мис Германия 2020" е бизнес дама, която притежава онлайн магазин. Тя успя да направи голямо впечатление на журито. Леони Шарлот фон Хазе бе удостоена с победата, според германските вестници, не само заради красотата си, но и заради силата на характера и обаянието си.

 

Германците удивиха с избора си на победителка в конкурса за красота СНИМКИ  - 0

 

 

 

В конкурса участваха 16 претендентки - според броя на районите в Германия. Учудващо е също, че тази година в журито нямаше мъже - само жени оценяваха красотата и таланта на състезателките.

 

 

Така изглеждаха другите участничкиВсяка от тях стана най-красивата в своя регион и дойде да представи района си на общия конкурс.

 

 

 

„Мис Германия 2020" по-рано очарова Шлезвиг-Холщайн, тази победа й даде шанс да участва в общогерманското състезание.

 

 

„Мис Германия" е най-старият и най-важен конкурс за красота в страната, който се провежда от около 1927 година.

Станете почитател на Класа