Кобрата скочи на Джошуа и агента му: Егоисти!

Българската звезда на световния професионален бокс Кубрат Пулев използва официалния си профил във „Фейсбук“, за да внесе уточнение заради поредната информация, че не е бил допуснат в САЩ.

Както е известно, вчера се появи публикация на журналиста Майк Копингер, че Кобрата е депортиран обратно в България, тъй като не е имал виза за Америка. След това Пулев обяви, че е в САЩ и потвърди, че е имало лек проблем с багажа му.

Снощи се появи и информация от граничните власти в Чикаго, които потвърждават, че на българския боксьор е отказано влизане през летище „О`Хара“ заради неточна виза.

 

 

Кобрата обаче уточнение, че наистина е имало леко недоразумение с визата му, което е било преодоляно в движение. В публикацията си Пулев поздравява Тайсън Фюри за победата му над Дионтей Уайлдър. Той честити и на промоутъра Боб Аръм, който се грижи за делата на Кубрат Пулев и на Циганския крал.

 

Освен това българския боксьор не пропусна отново да призове Антъни Джошуа и неговия мениджър Еди Хърн да подпишат най-сетне договора, с който да се организира мач между британеца и Пулев. Ккто е известно, Джошуа и Хърн постоянно протакат заради различни изисквания.


"Честито на победителя Тайсън Фюри и на най-големия мениджър в света Боб Аръм! Поздравления!

Колкото до появилите се информации във връзка с моята виза, имахме леко недоразумение, което преодоляхме в движение!

Но така, като гледам и ме сърбят ръцете за битка!
Очаквам от Антъни Джошуа и Еди Хърн да бъдат мъже и да подпишат най-после договора за мача!

Стига сте размотавали! Съгласяваме се с почти всички ваши условия и егоистични желания.
НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ, ЩЕ СЕ БИЕМ КЪДЕТО ВИ Е НАЙ-ДОБРЕ!

LET’S GOOOOOO"

Станете почитател на Класа