Моделка с "невидим" бански

31-годишната моделка от Австралия Розана Аркъл често радва абонатите с откровени снимки, в които момичето демонстрира своите прелести. Обикновено под постовете на Розана пишат ентусиазирани фенове, като я обсипват с комплименти, но този път не всичко мина по план, пише Daily Star.

 

 

Девойката сподели селфи, шегувайки се, че именно такова отегчено лице "вижда" камерата й, докато таймерът отброява до следващата снимка.

 

 

След това Розана се преструва, че се ядосва заради това, че трябва сама да се снима. Но вместо да си диалогизират весело, феновете бяха сериозно притеснени от приличието на случващото се. "Ама, ти не си ли си облякла долната част на банския", пита обезпокоен един от потребителите в мрежата.

 

 

"Толкова се ядоса, че бикините на банския полетяха, нали?", пита друг неин абонат. Подобна неочаквана реакция доста е изненадала Розана и момичето се наложило да напомни на последователите й за предишните фотографии и да поясни, че това е просто необичаен бански.

 

 

Тези снимки вече не предизвикаха никакви въпроси от страна на феновете и хубавицата беше засипана с възторжени коментари.

Станете почитател на Класа