Андреа се изсекна на сцената

Фолкпевицата Андреа съвсем го дава през просото през последно време. След като занемари външния си вид и музикалната си кариера, сега е решила да приключи и с имиджа си на звезда. 

 

Наш репортер попадна на скандално видео от последното участие на певицата, което се състоя няколко дни преди извънредните мерки на държавата и затварянето на всички дискотеки и клубове. На въпросното участие Андреа отишла болна и без никакъв срам се секне пред очите на всички. 

 

https://zdrave.to/media/source/201910/1570286055_andrea2.jpg

 

Клиентите на заведението останали крайно разочаровани от просташкото отношение на певицата, която дразнела с фалшиво пеене и селско поведение. На клипа ясно се вижда как певицата взима от разпиляните по земята салфетки и пред всички погледи си духа носа. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202003/950/1584175895_andrea1.jpg?_=1584258728

 

"Ужасна гледна. Затова попфолка е на това дередже", гневят се в социалните мрежи на постъпката на Андреа. Разбира се, имаше и шеговите коментари, че вероятно е пипнала коронавируса и спешно трябва да я сложат под карантина.

 

Певицата побъра да се оправдае в социалните мрежи и да успокои своите почитатели, че не е заразена с коронавирус, а има блокаж на водните канали. 

Станете почитател на Класа