Дневен хороскоп 30 март

ОВЕН (21 март - 20 април)

Трябва да си изготвите ясен план за действие и да не обръщате внимание на незначителните неща. Ако се опитате да се изолирате, колегите едва ли ще могат да ви помогнат. Съхранението на душевното спокойствие в личната сфера, ще вие помогне да запазите силите си. Може, спокойно да направите предложение за брак, да планирате "меден месец" или ремонт на жилището.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви добър ден, когато целите, ще бъдат достигнати и парите получени навреме. За по-глобални и важни въпроси, е по-добре да се обърнете към адвокат. В противен случай, ще влезете в такава джунгла, че ще загубите много възможности. Вечерта ви чака сериозен разговор с роднина. Ако излезете "сухи" от него, тогава разчитайте на успех.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Ще трябва да работите от сутрин до вечер, за да докажете своите умения. Шефът, цени работата ви, затова се опитайте да дадете всичко от себе си. Денят също е добър, за външна промяна, пазаруване и културни събития. Ако имате достатъчно свободно време, може да се отпуснете и да гледате любимия си филм.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Очакват ви, нови задължения в работата, от които няма да може да се измъкнете. Тези, които не жалят усилия и време, ги чака възход в кариерата. Практичност при покупките, ще бъде необходима, ако решите да купите някакви домакински уреди. В любовта, бъдете честни и отговаряйте искрено на въпросите на избраника си.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Трябва да избягвате объркването и финансовите загуби, в противен случай настроението ви, ще бъде на нула. Ситуацията в личната сфера, няма да продължи дълго, затова не се вълнувайте без причина. Не е нужно да правите планове, ако не знаете как да се държите в труден момент. Ще трябва да се откажете от вредните навици и да се занимавате със спорт, за да съхраните здравето си.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Старайте се да сте отговорни в работата, така че да нямате проблеми с шефовете, а колегите да ви подкрепят. Интересна среща е възможна извън офиса, която да ви помогне за намиране на допълнителна работа. В личната сфера, събитията няма да се развият по вашия сценарий – но това не е лошо. Възможно е романтично запознанство, в социалните мрежи.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Толкова бързо, ще свършите с работата си, че ще имате време да си починете и поглезите. Въпреки че, не е желателно да лежите цял ден на дивана. Особено, ако имате финансови и битови проблеми. Влюбените, ще искат да експериментират, което няма да предизвика възторг в избраника. С неспокойния си темперамент, ще е трудно да се справите.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Възможен е, пълен хаос в работната и личната сфера. Този ден, ще ви се стори необичайно труден, но ще трябва да го преодолеете с достойнство. По-малко реагирайте на коментари, идващи от непознати хора. Нека си говорят, вие мълчете. Вечерта, ви чака съблазнително предложение, което трябва да обмислите.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Трябва да останете спокойни, когато общувате с хора, в противен случай без конфликт този ден няма да мине. По-наблюдателните, може да забележат нещо важно в работата, което ще доведе до творчески подем. Възможни са разногласия с човек, когото искрено обичате. Вземете под внимание, че любопитството и подозрителността, до добро не водят.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви труден ден, когато само надеждни приятели, могат да ви помогнат да се справите с проблемите. Добре е, че такива имате. Най-добре е днес, да се откажете от активен спорт и екстремни пътувания. В противен случай, са възможни здравословни проблеми. Пазете се също от измами, кражби и лъжи от страна на тези, на които вярвате. По-малко говорете за себе си.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще изхабите, много душевни сили, за да докажете на избраника си, вашата искрена любов. Съгласете се, че това си заслужава. Особено, ако връзката ви е била на ръба на раздялата. Репутацията ви, може да се разклати, поради безразсъдство, уязвимост, както и от неща, които не сте отчели в работата. От пътуване, по-добре се откажете.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Препоръчва се, да решите бързо семейните проблеми и конфликти, докато не са станали огромни по размер. Един добър ден за тези, които пътуват. Планирайте предварително всичко, за да избегнете кризисни ситуации. Кариерата в личния бизнес, ще се развива бързо и гладко.

Станете почитател на Класа