Богатите деца на Русия изнагляха

Някои от най-богатите хора в Русия не спират да демонстрират високия си стандарт на живот, въпреки кризата с коронавируса. Милионерските наследници постоянно споделят снимки от различни точки на света, предава Daily Star. Разглезените наследници показват, че стандартът им на живот не се е променил по никакъв начин по време на пандемията. Те живеят в различни точки на света, включително Лондон и Париж, където заразата е изключително разпространена. Но след като се втурнаха към родната Русия, продължават да се глезят на пълни обороти.

 

Ирина и Мария

 

23-годишната Мария и 18-годишната Ирина, дъщери на руския милиардер и строителен магнат Александър Чингирски, прекараха две седмици във Франция. Първата половина на ваканцията си двете момичета се забавляваха в скъпарския ски курорт Куршевел, а втората половина - в Париж. След като се прибират в Русия, Мария заминава за Сочи, където обикаля цяла седмица по купони с приятели.

 

Ирина Чингирски в частен самолет на връщане от Сочи

 

Двете сестри позираха за социалните мрежи на връщане от Сочи, като обявиха, че няколко от приятелите им са дали положителни тестове за коронавирус. "В момента, нито една от нас няма симптоми и сме предприели мерки, с които да не излагаме на опасност себе си и близките си. Тази нощ, когато се прибирахме, ни накараха да се тестваме още в самолета и в момента чакаме резултатите си. Семейството ни ще се самоизолира, докато не стане ясно какви са те", споделят милиардерските наследници. Сестрите Даяна и Хелън Манасир, дъщери на строителния магнат Зиад Манасир, са били заедно с Мария и Ирина в Куршевел, Франция.

 

Даяна Манасир в Лондон

 

20-годишната Даяна, която не веднъж е казвала, че няма никаква представа вече какво е да се возиш в икономическа класа, се е изолирала със семейството си в имението им в скъпарският квартал в покрайнините на Москва - Рубльовка. 26-годишната й сестра Хелън споделя, че двете се чувстват невероятно, здрави са и нямат никакви симптоми на вируса. 21-годишната Алеся Кафелникова, която е известна като "руската Кейт Мос" и е дъщеря на руската тенис легенда Евгени Кафелников, шокира "Инстаграм" потребителите с околсветската си обиколка през месец март.

 

Алеся Кафелникова в Дубай

 

Само за седмица Кафелникова посети Куршевел и се наслади на слънцето в Дубай, след което кацна в луксозен резорт на Малдивите. "Много малко неща в живота биха ме спрели, особено когато ми предложат спонтанна ваканция", споделя тя.

 

 

Кафелникова по време на почивката си на Малдивите

 

21-годишният Никита Мазепин е автомобилен състезател и син на химическия магнат Димитри Мазепин. Също като другите, той е посетил Куршевел преди да се прибере в Москва за кратко и да отлети обратно към Европа. 16-годишната внучка на президентът на ЦСКА Москва Александра Гинер също е била в Куршевел, но през януари. Дъщерята на Песков - Елисавета, официално пребивава в Париж, но се е прибрала в Москва малко преди границите да бъдат затворени. 25-годишната София Абрамович, дъщеря на руския олигарх Роман Абрамович, не обича на споделя снимки от почивките си по света, но сподели интересен кадър, на който кученцето й облизва лицето й, докато си почиват в дома им в Лондон. "Дано всички са в безопасност в домовете си", написа тя.

 

Станете почитател на Класа