Джесика Алба я съсипа, грозната й лъжа

Джесика Алба се отказа напълно от филмовата си кариера след раждането на третото си дете. Мнозина все пак я смятат за една от най-красивите жени в света.

Феновете й обожават формите и лицето й. Тя е известна с това, че е стройна и грациозна и често привлича възхитените погледи на хората като магнит. 

Дори двете раждания не развалиха формата й, но след третото явно Джесика се е предала. Тя просто вече не прилича на себе си. 

 

 

В това няма нищо лошо, но впечатление прави друго. Папарак улови нещо ужасно на снимка, което буквално я съсипа.
Оказва се, че Алба качва едни снимки сама, а на тези от фотографите е доста по-едра.
Важно е да отбележим, че само 6 месеца след третото си раждане, Алба отново тренира и се опитва да се вкара във форма. Тя публикува поредица от видеа в социалната мрежа ТикТок в спортни екипи - топ и клин, от които феновете бяха очаровани.
Те видяха перфектен ханш, тънки крака и талия. Тя изглеждаше дори по-добре от преди. Явно всичко това обаче е било лъжа и илюзия.

 

 

Само две седмици по-късно папараци пипнаха звездата на разходка и се оказа, че тя далеч не е толкова стройна. Поне краката й изглеждат два пъти по-дебели, отколкото на снимките в профилите й.
Разбира се, може да предположим, че Джесика е прекалила с хапването покрай самоизолацията и е изоставила спорта. Едва ли обаче за две седмици може да се постигне чак такава разлика.
Явно тя или коригира видеата си за мрежата или избира "най-добрия ъгъл", в който да ги заснеме.
В същото време в никакъв случай не можем да наречем Алба дебела, въпреки това много хора се възмутиха от измамата й. 

 

 
"Защо се правите да изглеждате перфектни, вместо да кажете: "Аз съм една обикновена жена с недостатъци като всички"", питат се феновете на Алба.

Станете почитател на Класа