Секссимвол на Холивуд

Популярната холивудска актриса Кейт Хъдсън наскоро публикува в профила си в социалната мрежа снимка, която предизвика много смесени емоции у феновете й.

 

Шокиращият кадър на полуголата актриса буквално успя да втрещи десетки потребители на социалната мрежа. Блондинката остави милиони без думи.

Ето как карантината й се отразява.

 

41-годишната звезда, която е и майка на три деца, има зашеметяваща фигура, като на тийнейджърка. Тя се показа с жулт бански, който подчертаваше стегнатите й форми и плоско коремче.

Тя допълни визията си с бяло кимоно с различни шарки и слънчеви очила с червена рамка.

 

 

В този си външен вид красивата актриса и носителка на „Златен глобус“ реши да събере витамин Д в двора си, поне докато времето позволява.

Феновете останаха без дъх от кадъра. Някои й се възхищаваха, а други откровено завиждаха на актрисата.

 

 

Личи си, че въпреки карантината Кейт остава в перфектна форма. Тя изглежда по-добре от милиони млади момичета и спокойно може да се конкурира с всяка дама.

Близка приятелка на Кейт разкрива, че актрисата се  занимава активно със спорт и е станала вегетарианка. Времето в изолация на правело изключение, а Хъдсън оставала вярна на режима си.

 

 

Актрисата често качва кадри от тренировките си или пък от приключенията си в кухнята, където видимо искрено се забавлява и вдъхновява почитатели и приятели със здравословния си начин на живот.

Станете почитател на Класа