Най-вулгарните бански

В инстаграм-профила на голямата американска марка Fashion Nova се появи снимка на поредния бански, който привлече сериозното внимание на последователите към себе си. Синият комплект, състоящ се само от тънки ленти плат, предизвика недоумение у мнозина.

 

 

В качеството на моделка на изделието е австралийката Аби Дауз - притежателка на куклено лице, разкошна фигура и дълги коси. Също така и на пищни гърди, които в резултат на модния бански силно са се показали изпод него.

 

 

Момичето е заело такава поза и ракурси, които още по-силно привличат вниманието на потребителите към нейните апетитни форми и смелия дизайн на банския с името Palm Tree Shade 2 Piece Bikini. Последователите на марката в интернет оцениха по достойнство даденостите на момичето, отбелязвайки, че тя е истинска Барби - привлекателна и фотогенична. Банският обаче не успя да си спечели такива хвалебствия.

 

 

Според потребителите комплектът е подходящ само за пикантни фотосесии и въобще не става за посещение на плажа. Все пак обляклата го жена рискува във всеки един момента да покаже много повече, отколкото иска.

Станете почитател на Класа