Починалият Роро изпрати съобщение

 

Съобщение от отвъдното от Роро Кавалджиев получи негова много близка приятелка. Явно телефонният номер на сина на Вили Кавалджиев е продаден и нов човек го е активирал и ползвал, но въпреки всичко чувството е плашещо, разказа тя. Водещият в несъществуващата телевизия ММ почина внезапно след кратък престой в болница.

 

Запаленият геймър до последно мислел, че има грип, но смятал, че организмът му ще се пребори с болестта и затова не пиел лекарства. Преди да се отзове в болница той, заедно с Илиян и Глория били на екскурзия в Бали, където не само пиели коктейли на плажа, но и предприели рисково спускане с лодка по пълноводна река, пише Hotnews.bg.

Малко след тръгването лодката се обърнала и тя и Роро се оказали под водата, разказва певицата в наскоро излязлата й автобиография „До последна усмивка”.

 

 

Роро нагълтал от мръсната кална вода, а след прибирането си в България се почувствал зле. Затова Глория се закле никога повече да не стъпи на Бали. В края на февруари 2017 година синът на Вили Кавалджиев почина едва на 40 години и бе изпратен с аплодисменти.

Станете почитател на Класа