Дневен хороскоп 15 юли

ОВЕН (21 март - 20 април)

Очаква ви приятен и лъчезарен ден, който дори малките спорове и недоразумения, няма да могат да развалят настроението ви. Има вероятност, да се влюбите от пръв поглед. Но ако все още не сте готови за сериозни стъпки в личния живот, не давайте обещания на никого. Може да закалите тялото си, с водни процедури или с народни методи за лечение.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не бива да повдигате прекалено високо летвата, на своите претенции. Вашето самочувствие е голямо, което пречи на топлото отношение с приятели и колеги. Работата с техника, ще бъде отлична, но интелектуалната сфера на дейност, днес не е вашата област. За попълване на портфейла ви, ще спомогне влиятелен покровител.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Препоръчително е, да се откажете, ако някой ви предложи сътрудничество на търговска основа. Малко вероятно е, да сте състояние да усвоите такова голямо количество информация и да намерите точната сума пари. Не рискувайте да взимате заеми от банка и пари от роднини. Колкото по-логично се държите в любовта, толкова по-ярко, тя ще засвети в живота ви.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Не трябва да се съблазнявате по авантюри, дори ако най-близките ви приятели започнат да ви скланят към това. Погрижете се, да укрепите имунитета си, планирайте диета и спорт. Възможни са проблеми в материалната сфера, които е по-добре да решите заедно с близките си. Вечерта е добра за срещи.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Денят ви обещава, мощен поток от енергия и сила, които ще помогнат да въплътите мечтите си в живота. Основното е, да насочите целия си мощен потенциал в правилната посока. Благоприятни ще са обстоятелствата към тия, които търсят нови източници на доходи. Дори да е нещо необичайно, ще имате шанс да успеете. Не пречи да се откажете от пушенето и алкохола.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Този ден, трябва да проведете мирно и спокойно. В противен случай, конфликтите ще ви изкарат от равновесие. На пътя трябва да бъдете много внимателни, за да се застраховате от инциденти. Избягвайте масови мероприятия и нови срещи. Ако ви хрумне интересна творческа идея, трябва да си я запише. В края на краищата, да помните всичко е невъзможно.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Възможни са множество малки проблеми, така че трябва да се обърнете към интуицията си, за да ги разрешите един по един. Финансовите ситуации заплашват да бъдат сложни, но вас е трудно да ви изкарат от пътя. Ако се откажете от съмнителни проекти и инвестирането на пари, ще се избавите от загубите. Полезно е да минете, на лека диета.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Удачно, ще превъплътите в работата, смелите си планове. Основното нещо в този момент е, да се възползвате от желязната си логика и да аргументирате всичко, което за другите е непонятно. В любовта, трябва внимателно да планирате своите стъпки. Това ще ви помогне, да предпазите себе си и любимия от глупави разпити, негодувание и разочарования.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви невероятен късмет в любовта и работата. Ще сте на върха на славата и успеха, затова не падайте от там. Енергията, ще бъде основният ви коз, затова и намерете достойна посока. Да избегнете проблемите във финансовата сфера, ще може само в един случай, ако престанете да преследвате големите пари. Колкото имате, то си е ваше.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Трябва да използвате неоспорими аргументи, при това във всички сфери на живота. Може да напреднете в кариерата, ако сте по-оптимистични. Всичко ново, е добре забравено старо. Здравословния начин на живот, трябва да е приоритет. Може да спортувате, да плувате или да отидете сред природата, за да се отървете от тъжните мисли.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Възможни са множество малки проблеми, но те могат да бъдат решени с един замах. Как? Просто повдигнете ръката си и рязко я спуснете надолу с думите – да става, каквото ще става. Не се отдръпвайте от хора, които искрено ви помагат. Ако вярвате, че сами сте в състояние да се справите с бремето на неприятностите, то това е напразно. Без морална подкрепа от другите, няма да минете.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще имате много въпроси към любимия. Но ако нямате пълно доверие, защо продължавате връзката? Семейните двойки, ще украсят своя съюз с романтика и нежност. Има възможност да организирате пренареждане или ремонт на жилището. Що се отнася до парите, не се притеснявайте, защото вечерта, може да получите необходимата сума на сметката си.

Станете почитател на Класа