Азис към Папи Ханс: Продай дупето скъпо!

След дуета им “Тясно”, родните музикални фенове не спират да си задават въпроса дали Азис и Папи Ханс не са нещо повече от дуетни половинки. Разбира се, двамата отрекоха всякакви слухове за интимност помежду си. Според близки до младия поет Константин Трендафилов, фолк-дружката му е дала ключови сексуални съвети, които да го изстрелят на върха в кариерата.

 

"Азис директно си каза на Папи, че ако се заиграва със сексуалността си, ще има многократно по-голям успех и продажби. "Продай дупето скъпо", така го учи Василка, която май е успяла да му влезе под кожата", твърдят нашите източници.

 

 

“Папи Ханс не е мой тип”, твърди иначе Азо, но ако не любовник, има намерение да го играе поне ментор на далеч по-младия и трябва да признаем - доста некадърен певец. Азис и преди това е канил личности извън чалгата да се включат в музикалните му проекти. Актрисата Цветана Манева участва в клипа на песента му “Позна ли ме” преди 2 години и предизвика пяна и плюнки сред родната общност от културтрегери.

 

 

 

 

“Хора, какво значение има дали Папи Ханс ме е ч***л ?! Защо не можете да слушате песента, без да задавате най-тъпия въпрос на света?! Нашата песен е революция, откъдето и да я погледнеш. Не е нужно да я харесате, както и да ме питате какъв любовник е той. Ами не знам, мамка му! За съжаление, не знам!”, твърди още Костинбродския славей.

Станете почитател на Класа