Двуметрова моделка

Канадска моделка с височина почти два метра говори за проблемите, с които се сблъсква поради големия си ръст, както и за брака с по-нисък мъж, пише Daily Mail. Височината на Смарагд Ланген е 195 сантиметра. Според момичето винаги й е било трудно да намери мъж до себе си, защото до нея се чувствали непълноценни.

 

 

Въпреки това Ланген успяла да се срещне с човек, с когото е женена от 11 години. Освен това височината му е само 177 сантиметра. Моделката сподели още, че винаги е искала да бъде по-висока от по-голямата си сестра (ръстът й е 192 сантиметра).

 

 

В тази връзка тя спряла да пие кафе и сода, защото един ден чула, че кофеинът забавя растежа.

 

 

„Не се знае дали това е резултат от моите усилия или просто генетика", казва Ланген и добавя, че в училище се притеснявала от ръста си, но сега, напротив, се гордеела с него.

 

 

Освен това тя се оплака пред репортери, че редовно получава „неподходящи съобщения от перверзници" в социалните мрежи. В допълнение към недостатъка на нейния ръст е и трудността при избора на дрехи: за момичето е трудно да намери неща, подходящи за нея.

 

 

„Но най-лошото е намирането на жилище. Първият ми въпрос към хазяите винаги е свързан с височината на таваните ", завършва тя.

Станете почитател на Класа