Кралицата на порното прави нещо страхотно

Кралицата на порното, както е известна родената в Бейрут Миа Халифа, която напусна бизнеса с филми за възрастни и стана една от най-големите спортни фенки, прави нещо страхотно. Тя опитва да събере пари за родната си страна Ливан след взрива, разтърсил наскоро пристанището в столицата Бейрут и довел до много жертви. Халифа пусна в продажба свои очила, които са се превърнали в легендарен атрибут.

Халифа носи очилата в много от порно продукциите, в които се е снимала в кратката си кариера в бранша. Затова и очилата са разпознаваеми за почитателите на бившата порнозвезда, която ги продава в платформата за наддаване Ebay. Досега един човек е предложил цели 100 000 долара, а сумата може и да стане по-голяма до края на наддаването на 16 август.

 

 

 

 

 

 

 

Събраните от продажбата средства Миа Халифа ще дари на клона на "Червен кръст" в Ливан, а за да привлече по-голям интерес към благотворителната си инициатива, тя предлага да сложи автографа си върху очилата. При всяко натрупване с още 25 хиляди долара при наддаването Халифа ще добавя към офертата и още един свой предмет. Засега красавицата е добавила брекети и използвано от нея бръснарско ножче.

 

Станете почитател на Класа