Изгониха я от собствената й сватба

Пикантни детайли от най-абсурдната сватба в историята на шампиона по борба Заурбек Сидаков изплуваха и предизвикаха фурор в социалните мрежи.

Преди дни шампионът хвана за косата съпругата си Мадина пред погледа на 500 гости по време на тържеството заради клипове, на които се вижда как тя му изневерява и избухна в рев.

Историята, достойна за латино сериал се допълва от разказ на близки до семейството на невярната Мадина, които противно на действията й били хора с висок морал и не успели да преглътнат срама.

"Случвало се е мъжът да изгони жената, ако се окаже, че не е девствена, но такова нещо като тяхното не се вижда всеки ден. Собственото й семейство вече не я иска.

Майка й се поболя от мъка, а баща й получи инфаркт и го откараха в болнца. Тя самата опита да се самоубие, но доколкото разбрахме е избягала в Москва, без да каже на никого къде е точно. Най-вероятно е с любовника си. Брат й пък беше толкова ядосан, че изпотроши всичко в дома им.

Хубавото е, че Заурбек вече не страда, а се върна към спорта и тренира в планината. Темата не се коментира в негово присъствие и се надяваме скоро всичко да отмине", разказват близки до вече разделената двойка пред местните медии.

 

 

Станете почитател на Класа