Дневен хороскоп 28 август

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не пречи, да освежите взаимоотношенията с половинката си, с романтични изненади или пътувания. Дори ако всичко това не е част от вашите намерения, променете ги смело. Неочаквано пристигане на роднини или обаждане от приятел, може да разстрои плановете ви. Трябва да бъдете изключително сдържани, за да скриете негативните емоции.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят, не ви обещава реализация на вашите идеи и планове, но се очаква да бъде весел. Може да се запознаете със симпатични хора, прекрасно да пообщувате и дори да отидете сред природата или в парка. Основното е да бъдете внимателни, по време на разходката. В работата също не трябва да поемате рискове. Шефът и без това, ще забележи вашето усърдие и отговорност.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Трябва да избягвате стереотипите и клишетата, особено в процес на общуване с нови хора. Вашите стремежи към идеала, вече са омръзнали на всички, така че се дръжте скромно и сдържано. Бурните ви чувства, към млад колега могат да нарушат професионалните ви планове. От пътуване не се отказвайте, ще бъде печелившо.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Препоръчително е, да правите всичко с любов и отговорност. Дори и непосредствеността, е с приоритет днес, така че не се притеснявайте, да изглеждате лекомислени. Внимавайте при разходка, може да възникнат проблеми със ставите. Вечерта ви очаква среща с човек, който в миналото е означавал много за вас.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Може да преместите планини, ако не се подавате на мързел и нездравословни амбиции. Възможни са неочаквани печалби и печеливши оферти в сферата на бизнеса. За да постигнете максимален резултат, трябва да сте активни и оптимистично настроени. Съществува голяма вероятност от обостряне на болести, за които сте забравили.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Препоръчително е да останете спокойни, дори и в ситуации, които изглеждат непоносими. Осланяйте се на подкрепата на другите и мъдрите им съвети. Така ще може да преодолеете всички трудности, както лични, така и на работното място. Денят е благоприятен за занимания със спорт, планирани екскурзии и бизнес срещи.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще трябва да прелистите страниците на миналото, за да съберете успешно пъзела на настоящето. Задачата не е лесна, но трябва да опитате. Не очаквайте голяма печалба, защото вие сами не сте направили нищо, за да я получите. В личния си живот, трябва да поемете инициативата в свои ръце и да си направите правилните изводи.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Препоръчително е, да се разграничите от всичко, което ви причинява физически и психически дискомфорт. В противен случай, проблемите ще ви поглълнат. А такива, може да има, както в работата, така и във финансите и по отношение на здравето. Между другото, за подобряване на здравословното състояние, ще са полезни - йога, танци и ароматерапия. От пътуване, по-добре се откажете.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Трябва да действате в ретро стил, за да решите производственитe проблеми. Спомнете си предишните постижения, за да си помогнете и продължите напред. В диетата си, трябва да включите, млечни продукти и пилешко месо. А закаляващите процедури, ще помогнат за свалянето не само на физическото, но и нервното напрежение.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Препоръчва се, да сте по-предпазливи, когато става дума за вземане на решение в любовната сфера. Особено, ако сте направили предложение на избраника си, първо помислете сто пъти колко много го обичате. Възможни са важни срещи с хора, от които зависи по-нататъшната ви кариера. Печалба очаква онези, които предварително са намерили допълнителен източник на доходи.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес, по-добре избягвайте масови мероприятия, за да не се окажете в плен на собствената си несигурност. Не сте готови да бъдете пред публика, така че се заемете с малки и рутинни задачи. Между другото, те ще ви донесат добра печалба. За да поддържате здравето си, не пречи да взимате контрастни душове и да започнете лека диета. Откажете алкохола.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Правете само онова, в което се чувствате като истински майстори. Обърнете внимание, че всякакви грешки и пропуски, могат сериозно да засегнат кариерата ви. Интензивните спортни упражнения, е по-добре да замените с ежедневна гимнастика. В любовта, се опитайте да се придържате към компромисите и "златната среда".

Станете почитател на Класа