Дневен хороскоп 30 август

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес ще бъдете толкова объркани, че няма да може да си спомните, кое мнение сте поддържали напоследък. Това е като да играете за един отбор и в средата на играта да преминете към друг. Въпреки това, ще се опитвате да направите всичко възможно, за да докажете своята значимост. За щастие, предстоящите събития ще доведат до приятни перспективи, за които ще знаете повече от всеки друг. Хората ще приемат вашето мнение, когато се определите с него.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес може да научите нещо, което ще ви помогне да изясните позицията си по работен въпрос. Вашият интелигентен подход за планиране, успокоява другите, като им дава възможност да подкрепят вашата гледна точка. За съжаление, някои усложняващи фактори могат да повлияят на стабилността през следващите дни, създавайки съмнения и объркване. Екзистенциалната криза може да бъде болезнена, но дълбоката самоанализа в крайна сметка води до напредък.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Някой целенасочено задържа, вашата творческа изява. Определен авторитетен човек в началото, няма да подкрепи вашите начинания, но скоро ще промени позицията си и малко по-късно ще стане най-добрият ви приятел. Но за това трябва да сте инициативни и да преминете решително към действия с ясни приоритети. След като всички изкажат своето мнение, ще бъде по-лесно да да разрешите конфликта. Изобщо не е необходимо, да извличате изгода от приятелските отношения.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Няма да сте доволни от днешния график. Липсва ви гъвкавост и комфорт, когато става въпрос за вашата работа. Шефът ви е определил конкретни срокове за всяка част от проекта и кога трябва да бъде завършен. Въпреки че действията ви се наблюдават отблизо, може да се случи нещо неочаквано. Като цяло деня е нестабилен, нямате нито инициатива, нито издръжливост, за да преследвате целите си. Дайте на ума си почивка, разходете се или медитирайте.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес ще сте щастливи и ще гледате към бъдещето с оптимизъм. Благоприятната комбинация от обстоятелства, ще ви позволи бързо да разрешите служебните проблеми. Може лесно да намерите общ език с бизнес партньорите. Възможни са непланирани пътувания, които ще се окажат много интересни. В средата на деня, са възможни недоразумения и спорове. Ще бъде по-трудно да се разбирате с хора, с които лесно сте намирали общ език в миналото. За щастие влиянието на негативните тенденции няма да продължи дълго, а вечерта ще е добра за вас и вашите близки.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Днес член на семейството може да ви манипулира, използвайки вашият страх от загуба на контрол над емоциите. Предвид настоящото положение на звездите, по-добре спрете за малко, направете пауза за известно време. Разберете своите чувства и изградете основата, от която се нуждаете за бъдещ растеж. По-добре започнете с малкото, отколкото изобщо да не започвате.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Много усърдно се старахте, за да сте в крак с всички промени, но днес може да спрете и да си отдъхнете. Трябва да изясните всичко, което са ви казали, за да сте сигурни, че сте разбрали нещата правилно. Не приемайте нищо за даденост. Проверете фактите и след това определете отношението си. Ако отделите време и не избързвате, ще може да се разберете във всичко.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Сами на себе си, може да бъдете най-суровият критик, а днес самоанализа и размишленията ще ви помогнат да направите важен пробив. Лесно, ще се самоубедите, че си вземате отпуска, защото го заслужавате с работата си, въпреки че всъщност имате нужда от нея, защото се притеснявате от проблеми в отношенията с ваши колеги. За щастие, продължителният разговор с доверен приятел, ще ви помогне да видите ситуацията от нова гледна точка и да се освободите от чувството за вина.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Приемате всичко присърце, а емоциите понякога ви пречат да вземете правилното решение. Възможно е да възникнат семейни проблеми, заради които ще трябва да отложите планираните дела. Днес разбирателството с жени, ще е по-трудно от обикновено и това важи дори за близки роднини и стари приятели.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Животът ви дава много възможности - използвайте този дар разумно. Вероятно трябва да започнете нов проект. Освен това имате няколко незавършени дела за решаване. Отделете малко повече време, за да се подготвите за бъдещите начинания. Не губете напразно енергията си - направете план и се придържайте към него. В бъдеще ще бъдете благодарни на себе си, за всичко, което ще направите сега.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Изцяло сте потопени в мечти за бъдещето и летите в облаците, но вашите отговорности ще ви свалят на земята. Естествено се притеснявате, че колегите, възлагат на вас големи надежди. Струва ви се, че няма да може да изпълните всичките им изисквания. Препоръчително е да спрете да се притеснявате за това, защото мислите ви, могат да провалят всичките ви усилия. Говорете с близките и обсъдете с тях притесненията си, преди да е станало късно.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ваш близък приятел днес, ще създаде всички необходими условия да сте щастливи и ще повлияе положително на настроението ви. Трябва да имате предвид, че не сте единствените, които сте загрижен за вашия успех. Мистериозен човек, може изведнъж ще се появи и да помогне в реализирането на едно от вашите начинания. Без значение какво правите, не се отказвайте от потенциално полезни съвети, дори ако те идват от неочаквани хора.

Станете почитател на Класа