Койна Русева се показа гола

Късен пубертет удари актрисата Койна Русева, която това лято не спря да пусна разголени снимки от морската си ваканция. Да не говорим, че избира затънтени плажове, на които се пече гола, тъй като не обича да има разлики по себе си. 

 

50-годишната звезда от "Скъпи наследници", която наскоро пропя в дует с Миро, скри шапката на по-младите си колежки. Явно добре осъзнава, че има перфектно тяло и е решила да го показва докато може. 

 

 

 

 

 

"Ето това е една наистина красива жена! Много млади момичета могат само да вземат пример! Страхотна сте госпожо Русева - винаги съм ви харесвал и като актриса, и като поведение и мислене! Продължавайте в същия дух", пишат й фенове под снимките. 

Актрисата явно не само визуално изглежда по-млада, но е запазила и младежкия си и щур дух. Тя показа как прави предно салто, скачайки от яхта в морето. Нейният колега Александър Сано бе силно впечатлен от уменията й и я похвали, наричайки я "кака".

Койна намира спокойни места и за медитация. От няколко години е изучила всички тактики на доброто медитиране и вече умело го прилага, което й помага да разпусне в тези тежки времена.

Станете почитател на Класа