Дневен хороскоп 12 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Няма да сте много доволни днес, че настоящите ви задължения не се изпълняват толкова лесно, колкото бихте искали. Въпреки това, с неохота, но ще приемете това състояние на нещата. Може да сте малко лениви, но прекрасно разбирате, че упоритата работа ще доведе до факта, че мечтите ви ще се сбъднат.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Наслаждавате се с увереност, че добрите намерения днес ще донесат добри резултати утре. За щастие последователните ви действия са във ваша полза, така че останете силни и поддържайте вярата си в най-доброто, дори ако постигането на целите ви изглежда непосилно. Продължете напред стъпка по стъпка.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес ще ви бъде доста трудно да се концентрирате, върху каквато и да е работа и това може да причини определени трудности. Нищо обаче няма да се получи, ако си спомняте негативни моменти от миналото, докато настоящите обстоятелства ви насърчават да работите и довеждате започнатото до края. Ако успеете да се съберете, ще може да реализирате всичките си планове.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Възможни са мащабни промени в работата. Намирането на творчески начини за постигане на целите ви, ще окаже влияние върху вашата кариера. Може да се изявите добре в областта на дизайна, творчеството, актьорството. Събитията в семейството, драматично ще се променят. Но трябва да запазите спокойствие, за да не замесите себе си и близките в конфликти.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Очаква ви, безупречен ден по отношение на здравето, настроението и финансите. Може да си вземете почивен ден и да се забавлявате, за да усетите напълно красотата на този ден. Пазете се само от неочаквани изненади, които може да не са съвсем приятни. В романтична връзка търсете нещо, което да ви сближи още повече с партньора.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Няма да може да избегнете работните задължения, тъй като ще ви се струпат твърде много. Буйното ви въображение, ще ви помогне да създадете комфорт дори в най-негативните ситуации. В отношенията с бизнес партньори проявете компетентност, дори и в неща, от които не разбирате много. Покажете се умни, необикновени и активни, това ще е само в плюс за сътрудничество.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Получаването на награда за всичко, което правите, ще утеши вашето его. Искате обаче практически резултати, а не благодарности и потупвания по гърба. Ако последните ви проекти са били отлично изпълнени, може да останете приятно изненадани, когато ви предложат повишение. Въпреки това не прекалявайте с очакванията и гледайте на напредъка си обективно.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес няма да се интересувате от повърхностни похвали или банални комплименти. Искате честна критика. Очаквате някой да изрази от сърце мнението си и най-вероятно това ще бъде някой, който особено оценява вашите усилия. Искате да се стремите към лидерство, знаейки, че имате подкрепата на най-близките си съюзници.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес, ще получите това, което заслужавате сега. Усещате обаче, че заслужавате много повече. Дразнят ви хора, които стоят по-високо от вас, постигнали състоянието си по напълно нечестен начин. Вие обаче няма да отстъпите и ще направите всичко възможно, за да се откроите с постиженията си.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Спешно се нуждаете от смяна на обстановката, за да възстановите загубените сили. Наистина сте уморени, което се отразява негативно на вашето здраве. И личният живот имате проблеми, заради заетостта си. Скрити таланти до този ден, ще се пробудят във вас. Това перфектно ще се отрази на любимото ви увлечение или хоби, което отдавна искате да продължите.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес ще е празнично и слънчево на душата ви. Приятели и колеги наистина няма да ви познаят - усмивка на лицето, уверена походка и стилен външен вид. Промяната ви е от полза, не забравяйте да продължите в същата посока. Финансовият сектор с нищо няма да бъде засенчен, ако спрете да обикаляте магазините. Преди да купите нещо, помислете сто пъти.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес няма да ви впечатляват умни думи, красиви образи или дребни дела. Ще сте в съзерцателно състояние на ума и ще се опитвате да си представите сегашното си поведение във философски контекст. Вашият специален дар днес е, способността ви да поддържате разумен поглед към събитията, мислейки само за своите неща.

Станете почитател на Класа