Най-красивите латиноамериканки

Южна Америка е истинска земя на красотата. Със своите безкрайни джунгли, пленителни плажове и разнообразие от диви животни, тя е сред задължителните дестинации за всеки пътешественик.

 

И все пак всички знаем, че географията далеч не е единствената причина да посетим една страна. Наред с всичко останало, Латинска Америка е дом на някои от най-красивите жени в света.

Вижте защо латиноамериканките са толкова атрактивни и в кои държави живеят най-големите красавици.

Кое прави южноамериканките толкова красиви? Дали става въпрос само за естетични черти на лицето или нещо повече? Отговорът е прост – латино жените са атрактивни заради комбинацията от вътрешна и външна красота, посочва международен сайт за запознанства.

 

Етническо разнообразие

 

Едно от нещата, които правят латино жените толкова интересни, е, че всички те са уникални. Няма такова нещо като типична латиноамериканка по отношение на външния вид.

Някои са високи, дългокраки, а други са ниски. Някои имат дълги чупливи коси, а други – малки непокорни къдрици. Някои са тъмни, други – светли. И цялото това разнообразие допринася за това тези жени да са толкова красиви.

 

Безкрайни извивки

 

Въпреки безкрайното разнообразие от варианти, едно нещо може да се каже, че е общо за латиноамериканките – техните физически пропорции. Всички имат точните извивки на правилните места, макар и в различни размери.

 

 

Омагьосващи очи

 

Има нещо във формата на очите на тези жени, което привлича като магнит. Тази магия действа, независимо дали цветът им е златно-кафяв, яркосин или друг, по-тъмен.

 

Силни и страстни личности

 

Горещите южноамериканки са известни със своите буйни и откровени характери. Те наистина са дръзки. Тази дързост е много привлекателна, защото показва, че те не само знаят какво искат, но и не се страхуват да си го вземат.

 

Заразителен позитивизъм и енергия

 

Латино момичетата са известни и с това, че обичат забавленията и гледат позитивно на нещата. Една жена от Южна Америка по-скоро би предпочела да де прекара деня си навън, да разглежда или да танцува, отколкото завряна някъде на закрито. Тази черта е доста заразителна и ще ви увлече много бързо.

 

Чупки в кръста

 

Начинът, по който жените танцуват, допринася много за тяхната атрактивност. Независимо дали става дума за страстно танго или енергична ча-ча, няма как да не бъдете привлечени.

 

Скромност и грация

 

Противно на всеобщото мнение, латино момичетата не се интересуват единствено от необуздани забавления и неприлично поведение. Хората в Южна Америка са силно религиозни и това ги прави скромни и изящни.

 

 

Секси акцент

 

Латино акцентът се смята за един от най-привлекателните в света. Има нещо в начина, по който това „Р“ се търкаля по езика, което веднага пленява.

 

Умения в кухнята

 

За почти всяка латиноамериканка готвенето е като инстинкт. И те са много добри в него. А знаете какво казват за най-прекия път към сърцето на мъжа.

 

В коя латиноамериканска държава живеят най-красивите жени?

 

Колумбия

 

 

Колумбийките са истински образец за горещи латино момичета. Те имат всичко – от наперено дръзко излъчване до екзотичен външен вид. Известни са и с много лежерното отношение към живота, което прави компанията им особено приятна.

Сред най-известните красавици от Колумбия са Шакира, София Вергара и Дана Гарсия.

 

Венецуела

 

 

Държавата, произвела най-много победителки в конкурса „Мис Вселена“, просто няма как да страда от липса на красавици. Там наистина живеят едни от най-красивите жени в света. Само погледнете Даяна Мендоса, Анйда Йеспика и бившата „Мис Свят“ Ивиан Саркос.

 

Бразилия

 

 

С представителки като Адриана Лима и Камила Мендез, Бразилия е номер едно за горещи латино жени. Освен това те са много силни, грациозни и със завидни умения на дансинга.

 

Мексико

 

 

Ако искате тъмнокоса, черноока, типична латино красавица, Мексико е вашето място. Жените там изпъкват и със своята решителност да работят упорито. Ще имате латино хубавица, която не се страхува да си изцапа ръцете за това, което иска.

Най-известните мексикански красавици са Сара Рамирез и Салма Хайек.

До 10-о място списъкът се допълва от Перу, Аржентина, Чили, Еквадор, Уругвай и Боливия. Това, разбира се, съвсем не означава, че останалите латиноамерикански и латинокарибски страни нямат какво да покажат.

 

Станете почитател на Класа