Селена Гомез показа огромния си белег

Селена Гомез преживява истинска метаморфоза. Красивата поп икона е свалила излишните килограми и се радва на страхотна фигура и здраво тяло. 

 

За първи път Селена се осмели да покаже огромния белег от животоспасяващата операция, която преживя преди няколко години. Нейната най-добра приятелка й дари бъбрека си, за да й помогне да пребори страшна болест. 

Последните няколко години бяха изключително тежки за Селена Гомез. Тя преживя раздяла с голямата си любов Джъстин Бийбър, който се ожени за моделката Хейли Болдуин. Малко след това бе диагностицирана с лупус и се подложи на трансплантация на бъбрек. 

 

В началото на тази година Селена сподели, че е била диагностицирана с биполярно разстройство и депресия и сподели на живо в Инстаграм подробности около състоянието си.  

Сега тя се чувства по-сигурна в себе си и зарадва феновете си с дръзка снимка по бански. На фотото се вижда големият белег от операцията й, както и прави силно впечатление, че е свалила няколко излишни килограма. 

 

"Когато преминах през трансплантацията, помня, че ми беше много трудно да покажа белега си. Не исках да се вижда в снимки и винаги носех нещо, с което да го закрия. Сега, повече от всякога, имам самочувствието да бъда това, което съм.. след всичко, което преживях... Гордея се с това", сподели тя в Инстаграм. /jenata.blitz.bg

 

 

Станете почитател на Класа