Ози Озбърн подготвя нов албум

Рок ветеранът Ози Озбърн работи по нов албум, съобщи "Контактмюзик".

Звездата Озбърн, който е на 71 години, вече подготвя продължение на тавата "Ordinary Man"', която издаде пред февруари.

"Правя нов запис. Започнах отново да работя с Андрю Уот. Тази работа ме кара да ставам сутрин от леглото, затова съм тук", каза Озбърн.

През февруари миналата година му бе поставена диагноза болест на Паркинсон, за която той призна публично през януари тази година.

Пред електронното издание "Редио" Озбърн довери, че работата по новия албум e спасила живота му. "По-добре е от това по цял ден да си седя и да чакам проклетата пандемия да свърши. И след това си казвам - Ами да, аз съм рокаджия. По-добре да направя един албум. Разполагам с цялото време на света, за да направя най-добрия албум".

Ози няма никакво намерение да се пенсионира от шоубизнеса, независимо от здравословните си проблеми. "Знаеш ли кога ще се пенсионирам? Когато чуя, че заковават ковчега ми. И пак ще изляза за бис. Аз съм Принцът на мрака", каза музикантът, който е известен с това прозвище.

Бившият фронтмен на "Блек Сабат" каза също, че се вълнува, задето почитателите му все още се радват да го виждат на сцената. "Това е най-добрата любовна връзка в живота ми. Партито продължава, човече. За мен е чест, че хората все още искат да ме виждат".

Станете почитател на Класа