Дневен хороскоп 28 октомври

ОВЕН (21 март - 20 април)

Препоръчително е да бъдете категорични, ако въпросът засяга отношения с близки приятели. Особенно, ако те често умишлено ескалират ситуацията. Творческите ви идеи, имат шанс да бъдат реализирани. Парите, които ще получите за минали проекти, могат да бъдат инвестирани в нещо обещаващо. Например, в личен бизнес.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще трябва, да преживеете много неща отново. Ще има моменти, които са по-скоро като сън или като "дежа-ву". Опитайте се, да не изпускате емоциите си върху тези, с които работите или дружите. Защо да обиждате добри хора? Ще имате възможност, да подобрите условията си на живот. Ако продавате апартамент или къща, ще направите добра сделка.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Ще получите много информация, от която ще е неблагодарно да се откажете. Особено след като идва от човек, който се грижи за вашето благополучие, като за свое. Ще е добре да се заемете със себе си, с външния вид и здравето. Ако нещо ви притеснява, тогава трябва да отидете на лекар.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Финансовата ви ситуация, значително ще се подобри. Парите ще идват от различни места и от различни хора, а вие упорито ще ги съхранявате в сметката си. Без разходи, скъпи покупки и други дрънкулки! Отношенията с избраника, ще са отлични. Но ще трябва многократно да му повтаряте, заветните думи „Обичам те”.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Препоръчително е да се заемете с домакинската работа и семейните задължения, отколкото да обсъждате други хора. Натрупали сте много нерешени проблеми, както битови, така и лични. Освен това е време, да поговорите сериозно с децата. Възможно е, да имат проблеми. Отделете им достатъчно време, гледайте заедно филми или отидете на разходка.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Възможно е да развиете комплекс за вина и малоценност, което за вас ще е много странно. Може би, в това състояние ще ви вкара човек, който отдавна морално ви потиска. Запазете спокойствие, не давайте да ви обиждат и бъдете по-уверени. Добър ден за пътуване, занимания със спорт и закаляване.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес е препоръчително да не бързате, да не взимате прибързани решения и да не говорите каквото ви хрумне. Помнете, че ако си развържете прекалено езика, ще се окажете в изолация. Дори близките хора, ще се отдръпнат от вас, което не е желателно. Със здравето шега не бива – знаете това нали? Отложете спортните занимания и се хранете по режим.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Продуктивен ден за тези, които не пестят сили и идеи за бъдещият просперитет. Перфектно може да се справите с всяка работа, ако сте отговорни и упорити. Вътрешна хармония ще придобият тези, които се занимават с йога и творчество. Не крийте талантите си, те ще са ви от полза. Вечерта е възможно, да получите странно съобщение.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Препоръчва се "да включите" ума си, когато става дума за производствените задачи. Не витайте в облаците, това е безполезно. Ако имате желание да реализирате в нещо ново, учете и вземете пример от по-опитните. Семейните ще трябва да се справят с битови задачи, почистване, ремонти и други проблеми. Затова пък похвалата от вашите близки, ще бъде безкрайна.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Още от рано сутринта, веднага ще се хванете за работа. Дори няма да имате нужда от помощници, защото със всичко ще успеете да се справите сами. Ако връзката ви с партньора, се е разрушила, не се самообвинявайте, за всичко. Най-вероятно любовта е отминала, оставяйки тъжен белег върху душата ви. Вечерта ви очаква, изгодно финансово предложение.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Трябва да се борите за всичко, което ви принадлежи. И това не е меркантилност, а нещо съвсем нормално. Освен това във вашата среда има хора, които искрено и във всичко ви подкрепят. Отношения с чуждестранни партньори, могат да се влошат и разпаднат. Но не бива да се тревожите, особено ако конфликтът е назрявал от дълго време и е нямало начин да бъде разрешен.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес дори няма да може да си отворите устата, толкова често другите ще настояват, убеждават и предлагат. Е, понякога трябва да сте в ролята на наблюдател. Особено, ако искате малко да си починете. От запознанства с романтичен характер, е по-добре да се откажете. Нищо няма да излезе от това, само ще си загубите времето.

Станете почитател на Класа