Шокиращо деяние на младоженец

Всяка двойка иска сватбата й да се помни дълго време. Не всички обаче стават световноизвестни именно с проявленията си на този ден. Именно такава история обаче ще ви разкажем.

Двама влюбени се врекоха във вечна вярност, двойката се забавляваше, прегръщаше, всичко бе пропито от положителни емоции, но една снимка успя да съсипе всичко.

На кадъра булката е застанала с гръб към фотографа, а съпругът й я е прегърнал, заравяйки лице в шията на избраницата си. Той се усмихва закачливо, но това не е всичко.

 


С една ръка той е стиснал булката за дупето. 

Двойката явно се радва на момента, но някои от абонатите на социалните мрежи не оцениха така положително това лекомислие. Те осъдиха действията му и отбелязаха, че такива снимки са за лична употреба, а не за споделяне на вулгарни грозотии в мрежата.

 


"Струва ми се, че подобни неща се правят у дома, а не публично. Би ли го направил пред родителите си? Едва ли. Тогава защо ни го показваш на нас"

"Не харесвам тази снимка.. Изглежда не на място"

"Тази снимка е ужасна, ако моят съпруг направи това на сватбата ни, ще свършим с бърз развод"


Все пак имаше и хора, които подкрепиха младоженците. Според тях това е напълно в реда на нещата, а кадърът е имал за цел да събуди смях у околните, не гняв.

 

Видимо е, че двамата се обичат и то не само пред камерата.

Станете почитател на Класа