Елизабет II попари Меган и Хари

Драмите в кралското семейство продължават, а нападките от стрна на Нейно Величество и на херцозите на Съсекс, които избяга от двореца продължават. 



Този път съкрушителен удар е нанесен именно от кралицата, която е твърдо решена да не остави двамата влюбени да се възползват от каквито и да е привилегии, щом не желаят да изпълняват задълженията си. 

Явно огласената преди дни новина от Меган Маркъл, а именно, че е загубила драматично второто си дете, докато се е грижела за малкия Арчи, по никакъв начин не е трогнал Елизабет II. Все пак припомняме, че кралското семейство не коментира трагичната вест  по никакъв начин. 

 


Наскоро стана ясно и за още една бомба. Мълва носи, че херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, е бременна с близнаци и ще дари принц Уилям с още две деца. Двамата до този момент имат трима наследници - принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия Луи.

Въпреки тези вести обаче Елизабет II е решила, че ще попари Меган Маркъл и принц Хари и няма какво да я спре в реализирането на плана й.

На среща на британското кралско семейство отсъстващите принц Хари и Меган Маркъл бяха заместени от принц Едуард и съпругата му Софи.

 



Във вторник,8 декември, братът на Хари - принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън се завърнаха от тридневно пътуване с кралски влак. Те заминаха на повече от две хиляди километра, спирайки в Англия, Уелс и Шотландия, за да се срещнат с работещи в домове за възрастни хора, доброволци, учители и ученици.

По молба а принц Уилям и съпругата му пътуването им бе илюстрирано от младия художник Джо Уейл, известен във Великобритания под псевдонима Doodle boy.

 

Крайната точна на пътуването бе замъкът Уиндзор, където те се присъединиха към празненство на кралицата и други техни роднини. Освен Елизабет II, там бяха принцеса Ан и принц Чарлз със съпругата му Камила. Уилям и Кейт бяха посрещнати от принц Едуард и съпругата му Софи.
 За разлика от другите деца на Елизабет II, Едуард и София рядко се появяват публично и предпочитат да избягват вниманието на пресата. Участието им в срещата може да означава укрепване на позициите им в кралското семейство, след заминаването на принц Хари в САЩ.

Експертите сочат, че Софи винаги е била любимата снаха на кралицата, така че Елизабет II може да избере нея и Едуард за заместници на Хари и Меган. Срещите, на които присъстват толкова много членове на кралското семейство, не са се провеждали от началото на пандемията. Дори сватбата на внучката на Елизабет II, принцеса Беатрис, което се състоя през юли в параклис, близо до замъка Уиндзор, имаше само тесен кръг от близки роднини на булката и младоженеца, както и кралицата и съпругът й Филип. 

През 2009 година принц Едуард беше обвинен в жестокост към животни. Това се случи след публикуването на снимки, направени по време на лов в кралското имение в Норфолк. Принцът бе заловен, докато размахваше дълга пръчка над главите на кучета.

Станете почитател на Класа