Джошуа нападна Кубрат Пулев след победата

Надявам се всички да са останали доволни от шоуто. Поздравленията трябва да бъдат изцяло за моя екип, който свърши страхотна работа. Искам да говорим по-малко и да се бием повече. Нека всички да имат прекрасна Коледа и вълнуваща 2021 година, посочи Джошуа

 

"Видяхте, видяхте какво говорехме в петък (на кантара, бел.ред.), а тук трябва да говорим по-малко. Направих това, което знам най-добре. Да вкарвам удари с комбинации. Нека по-малко говорим".

 

Това заяви световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа след като победи Кубрат Пулев с нокаут в деветия рунд. Той поздрави присъстващите 1000 зрители в "Уембли арена".

 

Припомняме, че в петък Джошуа каза: "Щях ударя Пулев още на кантара, но трябва да изчакам до утре Щях да го ударя по брадичката още там, но ще трябва да изчакам до утре. Знам какъв е той, изучил съм го".

 

А след двубоя  световният шампион заяви: "Надявам се всички да са останали доволни от шоуто. Поздравленията трябва да бъдат изцяло за моя екип, който свърши страхотна работа. Искам да говорим по-малко и да се бием повече. Нека всички да имат прекрасна Коледа и вълнуваща 2021 година".

 

"Разбира се мечтата ми е догодина да преследвам пояса, който ми липсва", отговори британецът на въпрос кого ще предизвика като следващ съперник.

 

 

Станете почитател на Класа