Страшна гледка!

Страшна гледка!
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    14.01.2021
  • Share:

Културистът Данте Макнълти разказа ужасяваща история и показа смущаващи снимки. 40-годишният британец обясни, че е можел да загуби краката си, които са били спасени от лекарите със серия операции. Хирурзите са спасили долните му крайници, след като са рязали чак до костите на подбедриците му.

 

Макнълти станал през нощта, за да пусне кучето си да се разходи навън. Той обаче се подхлъзнал по стълбите. Заради падането загубил съзнание и останал продължително време в поза, при която краката му били затиснати от собствената му 105-килограмово тегло.

 

Културистът обясни, че така е било блокирано кръвоснабдяването на долните му крайници, а в резултат на това е можело да се наложи тяхната ампутация.

 

„Помня, че не си чувствах краката. Не можех да мръдна. Бях като парализиран. Краката ми под коленете бяха студени. Не мислех, че имам някакви фрактури“, призна Данте Макнълти.

 

Той призна, че е бил спасен единствено от приложението „Алекса“ на мобилния си телефон. Той е крещял към смартфона си, за да може да приложението да се обади на спешна помощ.

 

Данте Макнълти е откаран в болница и незабавно е претърпял операция. Лекарите са рязали подбедриците му до костите, надявайщи се, че ще успеят да възстановят спуканите и скъсаните кръвоносни съдове.

 

Поставен е под изкуствена кома, както и на диализа и вливане на кръв. В следващите дни са направени още операции, които се оказали успешни. Сега културистът е изписан от лечебното заведение и е започнал с опитите отново да се учи да ходи.

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа