Красива журналистка заклана

Красива журналистка заклана
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    17.01.2021
  • Share:

Главната редакторка на руски сайт е намерена мъртва в дома си в Разян. По тялото на 33-годишната Жанна Шеплякова са открити 10 рани, нанесени от нож. Не е изключено младата жена да е убита по време на семеен скандал. Наскоро тя е подала молба за развод и оттогава двамата със съпруга й живеят разделени.

 

 

Вечерта преди смъртта си тя е помолила помощ и защита. Двете й деца, за които тя и мъжът й често се карали, не са открити в апартамента. Полицаите ги издирват.

 

 

Според една от версиите, заподозрян за жестокото престъпление е съпругът й. Познати подозират, че той е дошъл пиян в дома й, двамата са се скарали за пореден път за момчетата, той е грабнал ножа и я е убил. Според друга версия убийството може да е свързано с професията на Шеплякова.

 

https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/202101/1610795297-sistemen-bufer-15.jpg

 

През пролетта тя е била заплашвана по телефона. По последни данни убиецът - мъжът й, вече е задържан, след като сам е отишъл в полицията и е признал за престъплението. Убитата журналистка е майка на 2 деца (на 10 и 12 години). Децата са изпратени у роднини.

Станете почитател на Класа