Най-късите рокли

Най-късите рокли
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    21.01.2021
  • Share:

Колкото и да се надпреварват да повтарят стилистите, че женствените макси и стилни миди рокли са изключително актуални, късите модели винаги ще заемат почетно място в гардероба на звездите.

 

В крайна сметка няма по-хубав начин от това една жена да демонстрира дългите си крака и да подчертае красотата си от този да облече една къса секси рокличка. С нея гарантирано ще прикове всички погледи към себе си! Особено когато е световноизвестна и става дума за червения килим.

 

Събрахме за вас най-зашеметяващите модели, на които звездите заложиха за публичните си прояви през миналата година. 

 

Тъмносинята рокля-халат от кадифе на Etro, с която Тейлър Хил се появи на червения килим на филмовия фестивал във Венеция, определено е в списъка на най-запомнящите се тоалети за 2020 г.

 

 

 

Първо, решението наистина е нетривиално и дори най-видните модни критици го признаха. И второ, просто е невъзможно да откъснете поглед от безкрайните крака на Тейлър!

 

Представителите на "старата гвардия" също не избяга от мини роклите. 51-годишната Гуен Стефани и 47-годишната Хайди Клум доказаха, че все още има какво да покажат и сложиха в малкия си джоб всички по-млади хубавици. 

 

 

 

 

По някаква причина миналата година роклите, които приличаха повече на боди, окичено с бляскави новогодишни гирлянди, се радваха на изключителна популярност сред звездите от втория ешелон.

 

 

 

 

 

Те изглеждат много съблазнително, особено на дами с идеална фигура, но са твърде откровени за светски мероприятия.  

 

Разбира се, миналата година не мина и без модни провали. Красноречив пример за това е рапърката Megan Thee Stallion, която изглеждаше повече от комично на церемонията по раздаването на наградите на  MTV със светлозелената си мини рокличка от латекс, плътно прилепнала по закръглената й фигура.  

 

 

 

Същото може да се каже и за Биби Рекс, която никога не е била от най-слабите, но просто е влюбена в минито.

 

 

 

А роклята на Ким Петрас от друг червен килим се оказа толкова къса, че певицата бе принудена да се прикрива с ръце, за да не лъснат на показ интимните й части.

 

 

 

Скарлет Роуз Лайтхолд

 

Мадисън Биър

 

Сърша Ронан

 

Бека Дъдли

 

Ан-Мари

 

Джейд Търлоу

 

Мая Рудолф

 

Мадисън Биър

 

Флоренс Пу

 

Хейли Бийбър 

 

Парис Хилтън

 

Кики Палмър

 

Лий-Ан Пинок

 

Станете почитател на Класа