Зщао възрастните мъже залитат по млади жени

Зщао  възрастните мъже залитат по млади жени
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.05.2021
  • Share:

Двойки, в които един мъж е няколко пъти по-възрастен от половинката си, се срещат навсякъде и понякога дори не сме изненадани да видим такива съюзи. 

 

Въпросът защо мъжете след като навършат 40 години често оставят съпругите и децата си заради младите момичета, все още остава отворен. 

 

 

Именно заради това се допитахме до мненията на психолозите. Те обясниха какво привлича силния пол към жените, които могат да им бъдат дъщери. Според експертите има точно три причини по-възрастните мъже да си падат по младички момиченца.

 

Ето кои са трите причини по-възрастните мъже да си падат по младички момиченца:

Чувство за младост


Както мъжете, така и жените, които избират по-млади партньори, често изтъкват, че избраните от тях по-млади половинки им дават „втори шанс“. „Те им помагат да се почувства отново младостта, дори ако според паспорта им отдавна е минало, дават им отново желание за живот и жизнена енергия“, казват психолозите.

 

Безпомощност


До 40-годишна възраст много жени вече набират висоти в кариерата си. Те са уверени, самодостатъчни и нямат нужда от покровител. Мъжете с ниско самочувствие не са в състояние да приемат независимостта на своята дама на сърцето, затова избират млади момичета, които се нуждаят от помощ и съвет. Тази страст помага на мъжете от този тип да повдигнат самочувствието си и да се уверят в собствената си стойност.

 

Ниски изисквания


Поради неопитността си, младите момичета понякога изискват много по-малко от мъжете, отколкото по-улегналите жени. Някои от по-младичките момичета все още не знаят или не искат да очертаят граници и поради това мъжът се чувства доминант във връзката. 

Станете почитател на Класа