Защо Уилям изгонил Хари и Меган

Защо Уилям изгонил Хари и Меган
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    24.06.2021
  • Share:

Конфликтът между 39-годишния британски принц Уилям и 36-годишния принц Хари отдавна заема едно от централните места в световните медии и все още не се е изчерпал. Наскоро се появиха и нови подробности около драмата в кралското семейство.

 

 

 

Според историка Робърт Лейси отношенията на братята се влошили, след като служителите от двореца Кенсингтън обвинили Меган Маркъл в грубо поведение и тормоз. Лейси пише за това в книгата си Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult, откъс от която е публикуван в The Times.

 

Авторът твърди, че когато Уилям чул оплакванията на кралския персонал относно снаха си, той и Хари имали ожесточени спорове.

 

Робърт Лейси пише, че Хари яростно защитава жена си и умишлено изключвал телефона си, за да не може Уилям да се свърже с него. Херцогът на Кеймбридж обаче не отстъпи и отишъл да говори лично с брат си.

„Той беше ужасен, когато му беше казано за предполагаемото поведение на Меган и искаше да чуе какво има да каже Хари за случилото се. скандалът между братята бе жесток и яростен“, твърди авторът.

 

 

 

Малко след това Уилям решил да изгони Хари и жена му от двореца Кенсингтън.

 

Не само това – поясниха се и сензационни разкрития за отношението на Уилям и жена му Кейт Мидълтън към Меган Маркъл.

 

След това Уилям, каза той, реши, че семействата трябва да се разпръснат, и поиска брат му и съпругата му да напуснат двореца Кенсингтън.

 

Лейси също отбеляза, че Кейт Мидълтън е била предпазлива към Меган от самото начало. И според него Уилям признал на приятел, че Меган има „определен план“.

 

 

 

„Обвиненията, които беше чул срещу нея, само потвърдиха подозренията му. Той вярваше, че тя разклаща заветните принципи на монархията“, пише Лейси.

 

Според него Уилям също се притеснявал, че Меган „краде“ любимия му брат от него, а Хари от своя страна бил бесен, че Уилям вярвал на думите на  персонала на двореца, а не в него.

 

Когато през март британският вестник The Times за първи път публикува обвинения в тормоз от Меган срещу служители, нейните представители отрекоха обвиненията и Бъкингамският дворец обеща да проведе независимо разследване по случая.

 

Помощниците на херцогинята, които съобщават за тормоз от нейна страна, споделят, че тя ги е докарала до сълзи и е подложила на тормоз.

Станете почитател на Класа