"Ритон" избиха рибата с тези костюми

"Ритон" избиха рибата с тези костюми
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.09.2021
  • Share:

Катя и Здравко от "Ритон" предизвикаха доста емоции в социалните мрежи с начина, по който изглеждат, а причината е новата им зашеметяваща фотосесия. Когато видите в какви костюми са облечени, ще се убедите сами!

 

Звездното семейство направи кратко клипче, снимано в дома им, което за минути предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Костюмите, с които са облечени, приличат повече на произведения на изкуството и са дело на дизайнера Васил Петрийски.

 

С котешка стъпка и неустоим финес Катя демонстрира не само нова, но и доста вталена фигура, а Здравко е във вихъра си около нея. В кадър в клипчето влизат и двете кучета на най-успешния роден дует - Лъки и Панди, които видимо са в добро настроение и явно вече са свикнали с камерата.

 

-едед

 

Не е тайна, че Катя и Здравко обичат да залагат на нестандартни подходи и решения, когато става дума за стайлинга им и този път наистина изненадаха много. Техният добър приятел - тв водещът Драгомир Драганов дори ги подканя да използват точно тези костюми за следващия си видеоклип.

Станете почитател на Класа